Mesterlig opphenting etter sjokkåpning

Ull/Kisa kom sterkt tilbake etter en tung åpning, det holdt nesten helt inn.

Ull/Kisa herrene tok turen til Mjøndalshallen og toppmøte mot NOR 92. Vertene bydde opp til skikkelig innebandyfest med fyrverkeri, røykmaskin og høy stemning til kampstart. Mulig dette ble litt voldsomt for oss, vi er ikke akkurat vant med slik ståhei på Jessheim.

Våre motstandere hadde på ingen måte tatt lett på oppgaven, noe de også beviste ettertrykkelig i 1. periode. I forkant av kampen skrev de på sin egen hjemmeside at de ikke trodde vi lå på andre plass ved en tilfeldighet, og at de forventet en real mach.  Det fikk de også! – etter hvert … Les hva NOR 92 skrev før kampen her. 

En av våre beste spillere denne matchen; Jonas Twilling har følgende å melde: «I starten av kampen bar vi tydelig preg av nerver og stundens alvor, og 5-0 de første 20 minuttene har vi bestemt oss for å glemme raskest mulig. Når det er sagt så er det sterkt av oss som nykomlinger å komme tilbake slik vi gjør.» fortsetter han.

«2. perioden begynner med 2 minutters utvisning for protest. Kisa rir av stormen og flytter opp spillet og slår hull på NOR92 ca. halvveis inn i andre periode. Raskt deretter scorer unge Fredrik Holmvik sitt aller første seriemål i 1.div. Herlig! Kisa eier 2.periode men NOR 92 kontrer inn ytterligere et mål.» 2. periode blåses av på stillingen 6-3, og vi er med i kampen igjen.

«Helt i starten av 3. periode har Ull/Kisa en ball i mål som blir annullert etter voldsomme protester. Rettferdigheten seiret, direkte etterpå kan Jakob kontre inn 6-4 og vise at Ull/Kisa ikke har gitt opp. Det leder til en periode hvor spillet bølger frem og tilbake uten større kvalitet fra noen av lagene. Høyt tempo med halvsjanser til begge lag. Jørn redder en kontring som gjør at Jakob får en kontringsmulighet. Straffe! Kisa klarer dessverre ikke å forvalte muligheten 15 minutter inn i siste perioden. Ull/Kisa presser videre og har ball i stolpen av Bendik før Jakob scorer sitt fjerde for kvelden og kampen står 6-5.» Dette forblir dessverre også sluttresultatet, men vi tar med oss det hederlige comebacket etter den begredelige innledningen.

«Takk til NOR 92 for en flott innramming og hendelsesrik kamp. Neste gang er det vi som inviterer, da skal vi være med fra start!», lover Twilling avslutningsvis.

NOR 92 utroper vår egen Jakob Söderstöm til kampens store spiller på sine nettsider etter kampen!

Det kan vi like! Vil tro de vet litt mer hva de møter når de kommer til Jessheim 17. desember kl 13.00.

Sett av datoen og kom i hallen for å heie på våre gutter!!

💚💛 HEIA KISA 💚💛 

 

 

Sponsor

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift