63 GR NORD JUNIOR LØRDAG 28. okt

Velkommen til en krevende og spennende mestringsøkt i Bymarka. Nå med startliste. Løpet er for 11-16 år men også mulig å melde seg på for tøffinger i gruppe 8-10 år. Oppmøte Baklidammen kl 0900. Les mer under nyheten.

Startliste: Er vedlagt nyhet

Resultatliste: Vedlagt nyhet som startlist (oppdatert)

Organisering:

Deltakerne organiseres i 4 pr lag med løpere i samme alder og oppgaven er å ta seg lagvis gjennom Bymarka fra Baklidammen til Nilsbyen og løse ulike oppgaver underveis. Lag i de yngste gruppene følges av en voksen. Tørre klær og mat i Nilsbyen etter målpassering. Det blir også mulighet for eventuelle tøffinger i gruppe 8-10 til å stille lag.
Oppmøte ved parkeringsplassen Baklidammen lørdag 28.okt kl 0900. Første start kl 0905.
Antrekk: Treningsklær etter vær og joggesko.

Vi er helt avhengig av at foreldre er med i ulike funksjoner (følge lag, bemanne stasjoner, start/mål, mat, sikkerhet mm)

Det blir kurvfest med servering/salg av mat til alle deltakere og arrangører i Nilsbyen etter hvert som lagene er i mål. Mat leveres i Nilsbyen før kl 1100.

Det blir samtidig gjennomført byttedag i Nilsbyen fra kl 1330-1600.

Bag med skiftetøy kan leveres ved start Baklidammen eller bringes til Nilsbyen.

For lag opp til og med 14 år setter vi opp en voksen som skal følge laget. Denne personen bør ta med en liten sekk og mobiltelefon. De som melder seg som frivillig til "kurvfest" anmodes om å møte i god tid før innkomst i Nilsbyen for å organisere maten.

NB! Viktig at ungene har skiftetøy i Nilsbyen etter målgang. Minner om at alle familer tar med litt mat til felles spising i Nilsbyen etter hvert som lagene er i mål. Mat og tørre klær bringes til Nilsbyen som er åpen fra kl 1000. Alle foreldre er også velkommen til Nilsbyen, der det er byttedag og forhåpentlig både mat og kaffe til alle.

Påmelding:
For å planlegge lagene mm. trenger vi forhåndspåmelding. Påmeldingsfrist: Torsdag 26. okt kl 20:00.

VELKOMMEN!

Påmelding: gjør du HER.

VIPPS

VIPPS nr langrenn : 17158

Samarbeidspartnere

Værstasjon Nilsbyen

Live-kamera Granåsen

Trykk her

Påmelding og utstyr

Reiser og opphold renn og samlinger

Ved reiser og opphold til renn eller samlinger i regi av Byåsen IL, skikretsen eller andre, vil det som regel være krav til forhåndspåmelding.  Betaling skjer gjerne i etterkant av arrangementet.  Alle som er påmeldt må da betale, uansett om dere har deltatt på arrangementet eller ikke, med mindre Byåsen IL Langrenn slipper å betale. Ved sykdom anbefales å skaffe legeattest og bruke egen forsikring. 

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift