Ullevål spiller Leksands Sparbank Cup i Rättvik

Møter JPS, GT76, Solberg og Peace & Love City

For andre helg på rad reiser Ullevål til nabolandet for å forberede seg til Eliteserien. Det unge Ullevål-mannskapet tapte sesongens første treningskamp 5-4 mot Kareby, og i Rättvik venter sannsynligvis enda tøffere motstand for laget som er forsterket med Ullevål-legende Jan Fredrik Løland og talentfulle Andreas Adler Olsen fra Sarpsborg. På minussiden finner vi også en del rutine, da spillere med landslagserfaring som Christopher Smerkerud (trapper ned på B-lag) og Greger Svenn (Kungälv) ikke lenger er i troppen, mens libero Ola Edvardsen og tredjemann på fjorårets toppscorerliste, Sigmund Karlseng, begge har gått for studier i utlandet.

Ullevåls første kamp i Rättvik er mot finske JPS fra Jyväskylä, fredag 13.oktober kl. 1400. Lagene møttes også i turneringen i fjor, en kamp det finske laget vant 4-1. En spiller å se opp for er den hardtskytende landslagsspilleren Mikko Rytkönen, som både kan spille på topp og som han gjorde i fjor, libero.

Fredagens andre kamp er et nytt bekjentskap for Ullevål. Kl. 2130 på kvelden møter man Stockholmslaget GT/76 fra div. 1. Laget spilte forrige vinter kvalifisering til Allsvenskan etter en imponerende sesong. Laget er også ytterligere forsterket, blant annet med tidligere Mjøndalen-spiller Anton Dahlberg som har meldt over gang fra Karlstad-laget Boltic.

Lørdag kl. 1430 er det Solberg som står for motstanden. Solberg er forsterket med landslagsspiller Emil Gulbrandsen fra nettopp Rättvik, og laget imponerte ved å slå LAIK i treningskamp tidligere i høst. Det er ingen tvil om at Marius Austad, Sondre Kristoffersen & co kommer til å gå for edelt metall til vinteren. Lagenes møte i fjorårets turnering i Rättvik endte 4-2 til Buskerud-laget.

Gruppespillet avsluttes lørdag kveld kl. 2200. For motstanden står Peace & Love City, tidligere Borlänge, som vant turneringen tilbake i 2012. Lagene møttes utendørs i Rättvik på forsesongen 2001/2002, også da med Espen Johansen ved roret. Borlänge vant den kampen knepent, og er allerede godt i gang med kampsesongen gjennom den Allsvenske supercupen. Laget trenes av legenden Per Fosshaug.

Søndagen avsluttes turneringen med plasseringskamper og sluttspill.

Portalen for påmelding til høstsemesteret  2018
i Turn-avdelingen

åpner 7.juni kl 19:00.

Vær rask, partiene fylles fort opp!

Velkommen til trening i uke 35-2018

TURNSTYRET

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift