Sesongpass til klubbpris

SkiStar Trysil tilbyr medlemmer av IL Trysilguttens alpingruppe redusert pris på sesongpass. Nå kan kortet bestilles.

Trysilguttens avtale med SkiStar Trysil for kjøp av sesongpass til rabattert klubbpris for sesongen 2017/18 er nå på plass. Merk at det er klubbens dugnadsbehov som styrer tilbudet, og at det derfor er begrensninger i antall rabattavtaler. Utenbygds medlemmer som har aktive barn på trening og renn i alpingruppa har prioritet. Det samme gjelder medlemmer med spesiell kompetanse vi trenger for å avvikle arrangementene.

Følgende gjelder: 

  • Medlemmer som er aktive i en treningsgruppe og betaler treningsavgift, enten i Høgegga eller i Sindrebakken (oppgi hvilken gruppe du/dere tilhører).
  • Medlemmer som har inngått forpliktende dugnadsavtale, primært i forbindelse med avviklingen av KM 19.-21. januar eller veteran-NM i Høgegga 12.-15. april 2018. Mannskapslista til ecup 8. og 9. desember er fulltegnet.
  • Alle familiemedlemmer fra 16 år og eldre må jobbe minimum to dager dugnad for å kunne kjøpe sesongpass med klubbrabatt. (send bekreftelse med bestillingen, også hvilke dager du/dere kan være med).
  • Er du bosatt i Trysil kommune kan du kjøpe innbyggerkortet. Er du 15 år eller yngre får du sesongpass gratis. For mer informasjon se annonse i kommende Trysil-posten.  

Meld fra hvilke dager du har mulighet til å være med på dugnad. Vi ønsker at dere også beskriver hvilken oppgave dere kunne tenke dere ut fra oversikten under. Hvis noen sitter på spesialkunnskap som kan være nyttig for oss, ber vi dere melde inn dette samtidig. (Sanitetspersonell, tidtakerkompetanse, erfaring fra sekretariat, gode skiferdigheter (kjørt litt konkurranse), speaker erfaring med mer).

Bakkemannskap

  • Oppgaven er å holde løypen i orden ved bl.a. å ploge mellom portene
  • Må kunne beherske alpint godt og ha gode stålkanter

Portdommere 

  • Oppgaven er å passe på sine 2-3 porter, at de sitter godt festet og at løperne passerer på riktig måte.

Tidtaking

  • Oppgavene består i å være startere, og sørge for at tidtakerutstyret fungerer

Servering og administrasjon 

  • Skal organisere mat og kaffe til funksjonærene i målbua, og noen skal hjelpe til i sekretariatet.

Vakthold 

  • Oppgaven er å være parkeringsvakter og sørge for at flest mulig biler kan parkere, og andre skal være bakkevakter som sørger for at ingen uvedkommende kommer inn i løypene.

Fordeling av oppgaver og mer detaljert informasjon om dugnadene vil sendes ut når det nærmer seg.

Trysil:
Pris voksne: 2948,-
Pris ungdom/senior (65+): 2358,-

MySkiStar All (gjelder på alle SkiStars destinasjoner) med klubbrabatt:
Pris voksne (20%): 4956,-
Pris ungdom/senior (40%) (65+): 2829,-

NB! Aldersgrensen for ungdom er 17 år og yngre i inneværende kalenderår. Fra 18 år regnes du som voksen. Alle barn til og med 6 år kjører gratis og trenger ikke SkiPass.

Trenger du nytt kort koster det 45,-

Bestilling av sesongpass med klubbrabatt sendes alpint.trysilgutten@gmail.com med navn, fødselsnummer, telefonnummer, adresse og e-postadresse. Bestillingen må også inneholde hvilke dager dere stiller på dugnad, samt eventuelle ønsker om arbeidsoppgaver.

Tidsfrist for å melde interesse for klubbavtalen er 31. oktober 2017. Alle godkjente bestillinger/kort betales og hentes ut i skipass-salget på Trysil Turistsenter innen 31.12.2017

Følg oss!

Våre sponsorer

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift