Junkeren-Blink 4-0

Dermed stor revansjelyst før pokalkampen mot Mosjøen.

Junkeren - Stjørdals-Blink Fotball 4-0 (1-0)

Norsk Tipping-ligaen, Nordlandshallen

BLINK: Bæverfjord Ranheim, Kjeldsen Dahlen, Doboyou,Kartum,Sonflå, Nynes, Rødahl, Kvam Navelsaker,Sollihaug,Sisic,Stokke.

Inn iløpet av 2.omg: Håvar Dahl, Jakob R.Skille,M.Eriksson, Thalles Lynton Da Silva.

 

Rett før kl. 13 lør. 14.okt mottar opprykksklare Stjørdals-Blink Fotball pokalen fra NFF som et håndfast bevis på årets seriemesterskap i Norsk Tipping-ligaen. Det skjer i forbindelse med sesongens siste hjemmekamp på Nye Blinkbanen - mot 4.div-klare Mosjøen. Det er leder i Trøndelag Fotballkrets, Eivind Selven, som deler ut pokalen. Blinkgutta har satt seg som mål å gi hjemmepublikum en match med trøkk, vilje, og 100% offensiv fotball. Bortemøtet på et humpete Kippermoen endte med 2-0 til Blink.

Søndag gikk lite i Blinks favør i Nordlandshallen. En særdeles tafatt innledning på matchen fra Blinks side var stikk motsatt av kamp-planen. En rekke spillere i nye posisjoner og skadeliste rekordlang hittil i sesongen: Hove (bihulebetennelse), Fiske (beinhinnebetennelse), Balstad Husby (kne), Bakken Aas (lyske), Augdal (tretthetsbrudd fot), Opheim (brudd i bein i foten), Nygaard (knetrøbbel) gjør utvilsomt noe med kollektivets slagkraft. Til tross for en maroder 1.omg fra BLinks side, var matchen da jevnspilt. En tydelig pauseprat fra Tronseth / Vikvang skapte ny energi fra start i 2.omg. Vikvang var vikartrener for anledningen idet Terje Sandmæl (som i likhet med Vikvang er en særdeles vital bestefar) var opptatt med barnedåp. Tydelig dominans i banespill ga ingen uttelling, derimot kom hjemmelaget på banen med stor effektivitet. Det ble dermed en resultatmessig tussig match.

Det gir sterk revansjelyst før helgas match.

Sosiale medier

@blinkfotball

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift