Tilbud om treningsstudio

Nymark ungdom har inngått avtaler om bruk av treningsstudio for klubbens medlemmer.

Nymark ungdom har inngått avtale både med Bjørgvin styrkeløftklubb og Studentsamskibnaden (SIB) om bruk av treningsstudio til sterkt rabatterte priser. Tilbudene gjelder alle medlemmene i Nymark IL. Også trenere og lagledere. Eneste kravet er at du må være fylt 15 år og kan dokumentere at du er medlem i Nymark IL.

Vektløfting med veiledning
Ungdomsgruppen er spesielt godt fornøyd med avtalen som er gjort med styrkeløftklubben som holder til i Haukelandshallen. Prisen er kr 100 pr. år. Inkludert i prisen er tilbud om innføring i riktig bruk av apparatene som finnes i styrkerommet.Nymark IL ønsker en tilbakemelding fra den enkelte som ønsker å benytte seg av dette tilbudet. Første gang vil vi gå samlet bort til Haukelandshallen for å hilse på de ansvarlige i Bjørgvin SK og for å motta litt grunnleggende informasjon.

Dersom du vil benytte deg av dette gunstige tilbudet kan du melde fra til styremedlem Joakim Kaland på e-post kaland5@msn.com eller gi beskjed til din egen trener. Det vil komme ut melding på klubbens nettside når første felles oppmøte i Haukelandshallen skal skje.

Avtale med SiB
For de som kanskje synes det blir litt vel røft i Haukelandshallen kan heller benytte seg av tilbudet som klubben har inngåttt med Studentsamskibnaden (SiB). Avtalen er som følger:

Medlemmer i Nymark IL har følgende priser i perioden fra 1. september til 31.desember 2017:
Vanlige medlemmer: 349,- pr. måned på treningsavtale med 12.måneder binding på avtalegiro..
Medlemmer som også er skoleelev (ungdomskole eller vgs): 299,- pr. måned med 12 måneders binding.
Adgangschip koster kr. 49,- (engangskostnad)
Alle avtaler må tegnes på Kronstad treningssenter.
Aldersgrense: må være fylt 15 år på tidspunkt for avtaleinngåelse.

Dokumentasjon
For å benytte tilbudet må studioet se dokumentasjon på at du tilhører Nymark IL , og for prisen på 299,- må de i tillegg se et skolebevis. Dokumentasjon på tilknytning til Nymark IL finnes på fotball.no. Man kan bare legge inn eget navn i søkefeltet og så kommer det opp at dere spiller i Nymark.

Gyldighet
Prisen er gyldig i et år fra den datoen medlemskapet blir tegnet. Alle avtaler har en måneds oppsigelse etter at bindingsperioden er fullført.
Medlemmet kan benytte følgende treningssentre: Årstad, Kronstad, Fantoft, Lehmkuhl og City.
Fra 1. januar 2018 gjelder vanlige priser.

NB. Merk at alle som har tegnet medlemsskap til full pris kan få nedjustert til Nymark-pris ved å legge frem etterspurt dokumentasjon.

 

 

 

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift