Vellykket tur for Sola Malaga til Kristiansand!

Sola Malaga er et tilrettelagt fotballag. Vi har fokus på at alle skal få spille fotball. Fokuset på turen var å bygge et sosialt og godt lag. Hvordan være venner og gjøre hverandre gode?

9. og 10. september var det duket for tur for Sola Malaga. Fokuset var å bygge et sosialt og godt lag. Hvordan være venner og gjøre hverandre gode.

Turen mot Kristiansand var fylt med god stemning og høye forventninger. Og forventningene ble ikke mindre da vi inntok Fotballpuben Harweys for å se kampen Liverpool- Man.City. Noen (les en) ble fornøyd med resultatet, andre ikke, men opplevelsen var allikevel topp.

Etter kampen, stod badeland for tur. Sammen tok laget ulike sklier og koste seg sammen i flere timer før en herlig middag ble inntatt.

På søndagen ble det inntatt frokost sammen med Vipers spillerne som skulle spille europacupkamp.

Noen på laget hadde total oversikt over hvem som var hvem på dette laget

Deretter tok vi turen til Dyreparken. Det var kjempegøy og alle storkoste seg, store og små. Vi hadde nesten parken for oss selv, så attraksjonene kunne tas så mange ganger en ønsket. Glede!!

Etter Dyreparken var vi trette og glade og kunne vende nesa hjemover med NSB.

Vi fikk virkelig bygget laget og hadde gode opplevelser sammen og var sammen alle hele tiden. Å gjøre hverandre gode handler om å se hverandre og akseptere at ikke alle er helt like, men at vi som lag er et sammensveiset team og teamet er: SOLA MALAGA

Tusen takk for turen!

Info

Baneoversikt

Samarbeidspartnere

Grasrotandelen

Samarbeidspartnere

Sosiale medier

Sola Cup