Søndag drar damelaget på langtur til Alta for å møte Bossekop. Fire serierunder gjenstår, - det er jevnere enn noen gang!

Det ligger derfor an til en svært spennende sesongavslutning der nærmest ALT kan skje!

Bossekop har vært en positivt bekjentskap i årets sesong, og de har gjennom gode prestasjoner vist at de fortjener plassen i 1.divisjon. Det er, som får de andre lagene, hjemme de har tatt flest poeng. De spiller med entusiasme og trykk på hjemmebane, og har et godt hjemmepublikum i ryggen.

Ida Gruben, tidligere Fartspiller, er sentral i Bossekop sitt lag, og vi gleder oss naturligvis til å møte henne selvom hun nå har en annen drakt. Forrige helg spilte Bossekop 2-2 borte mot Grei, de har 26 poeng og ligger på 5 plass.

Fart kommer fra en solid 2-1 seier hjemme mot Lyn, har 23 poeng og ligger på 8 plass. De fleste vil nok si at Bossekop er favoritter i søndagens kamp basert på Fart sin bortestatistikk, men Bossekop er overhodet ikke umulig å slå. Kampen i vårsesongen endte med fortjent 2-0 seier til Fart, og vi håper naturligvis på seier og at begge lag har 26 poeng etter søndagens kamp.

Jentene har, etter hjemmekampene mot Kongsvinger og Lyn, forhåpentligvis skjønt hva som skal til for å vinne kamper i årets 1.divisjon. Vi gjentar derfor oss selv når vi slår fast følgende - Fartjentene kan utfordre alle lag i divisjonen, naturligvis også borte mot Bossekop, og det er opp til hele LAGET å vise det på banen.

Vi forventer, som mot Lyn, et Fartlag som står opp for hverandre og gir alt i samtlige 90 minutter. Det er en ting som alltid må kunne kreves - viljen og evnen til å gi 100% innsats for LAGET og drakta, også hvis det er litt motgang. Det er snakk om, samlet som LAG, å flytte beina raskere enn motstanderen!

Det handler videre om fokus og det å være i forkant kontra det å være avventende og på etterskudd. Jentene vet selv hvor bra de kan være, men det går ikke av seg selv om vi slo serielederen for en uke siden. I kombinasjon med innsats gir bevegelser og kommunikasjon gode pasninger. Da kommer også tryggheten og det gode Fartspillet hvor jentene gjør hverandre gode. Og bare for å ha sagt det - bortekamper spilles også på en fotballbane med 11 motstandere, 1 dommer, 2 linjemenn og publikum - mao som hjemmekampene.

Troppen er, som nevnt tidligere, stor og god, og selv med et par forfall og skader skal laget som entrer banen i Alta på søndag være mer enn godt nok til å lage problemer for Bossekop.

Avreise er tidlig søndag, og det er ordnet med lunch i Alta før kampen. Vi forventer at jentene gjør gode kampforberedelser etter dagens trening og frem mot avreise og kampen. Mat, drikke, restitusjon og søvn er nøkkelord, og er en selvfølge når vi driver med toppfotball.

Vi gleder oss alltid til kamp, det er kampene vi trener for, og vi ønsker hele LAGET riktig god tur og lykke til! 

- sportsutvalget -

Kommentarer


       

Farts org.nr. er 975341135