Bli med å spill innebandy!

Vi vil gjerne ha med nye spillere i alle aldre, les mer om du er interessert!

Våre minste lag (født mellom 2009-2012) har felles oppstart i uke 41 og 42. Møt opp i gymsalen på Jessheim Skole og Ressurssenter tirsdag 10 og 17 oktober kl. 17-18.30.

Etter disse datoene kan du selvsagt også bli med, men da har vi endret litt på treningstidene. Kikk her så finner du treningstider. (OBS! På grunn av vedlikeholdsarbeid på dekket i Flerbrukshallen uke 41 og 42, vil det være alternative treningstider for alle våre lag i disse ukene. Ta kontakt med lagleder/trener for mer info)

Vi ønsker alle hjertlig velkommen!

Vi ønsker nye spille i alle aldre velkommen til oss, og du kan være med på noen prøvetreninger for å se om du synes dette er gøy.

Kle på deg shorts og t-skjorte, og ha på innesko med lys såle. Kølle og beskyttelsesbriller (-for de som er født etter 2000), kan du låne av oss. Husk drikkeflaske!

Ta gjerne kontakt med lagleder / trener for det aktuelle laget i forkant, kontaktinfor finner du på vår webside under fanen lagene.

Innebandy er moro!

Vi har et lag til alle , uansett ferdigheter og ambisjonsnivå.

De aller yngste spiller minirunder. Da møtes man ca. 7 ganger i sessonger, (helg) for å spille tre raske kamper på små baner  (1 omgang på ca 15 min.), etterpå er det premieutdeling. Her møtes massevis av glade innebandybarn fra hele Oslo og Akershus. 

Aktivitetsserie spilles de to siste årene før man fyller 12. Da spilles det kamper med 2 omganger á 15 minutter på 3/4 bane, uten resultat eller tabell. To kamper hver gang man møtes (helg).

Det året man fyller 12 år starter man med ordinært seriespill på full bane, aldersbestemt, med resultater / tabell.

Uansett, om du er ung eller gammel, jente eller gutt, vil vi ha deg med! 

 

Sponsor

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift