Info før Kråkerøy

Nest siste hjemmekamp for året spilles mot Kråkerøy. Kampstart er klokken 15:00 på Bellevue.

Etter en sterk defensiv opptreden mot Østsiden håper vi å se det samme denne lørdagen også. Samtidig har man et ønske om å få til mer offensivt.

Skal vi klare dette mot Kråkerøy må vi være påskrudd alle mann. Lørdagens motstander har levert en meget god sesong. Avansement og gode kamper i cupen ga laget noen bivirkninger i form av slitasje og skader. I de siste kampene har de fått disponere et tilnærmet skadefritt mannskap og som resultat har tre poengene igjen tikket inn. Etter å ha møtt hverandre mange ganger er det to lag som kjenner hverandre godt. Mange tøffe og jevne kamper har det vært i løpet av de siste to sesongene.

Jevnt ble det ikke i det motsatte oppgjøret i en noe merkelig kamp. Vi dikterte mye av spillet, men tapte likevel 3-0.

Ellers er det på sin plass å nevne at jobben som har blitt gjort ute på blomsterøya de siste årene har vært av en god karakter. De har fått stabilisert sitt A- lag på nivå fire og med det har lagene under også blomstret.

Når det gjelder vårt eget lag har spillerne som holder junioralder i A- stallen spilt kamper for vårt junior lag. Dette på grunn av tabellsituasjonen i junior interkrets B. Fem av disse spilte kamp torsdag, og kun to av de er med i troppen til lørdag.

På skadelisten befinner fortsatt Marius Christensen, Ole Kristian Hagmann og Numan Øzdemir seg. I tillegg er Henry Isegran ute med en liten strekk.

Med såpass mange forfall har vi likevel greid å plukke ut en sterk tropp på 18 mann.

Håper så mange som mulig tar turen til Bellevue denne flotte høst lørdagen.

Vel møtt!  

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift