G16-2 Nære på...

Søndag var det dags for bortekamp mot Rena, og vi tuslet nordover med 10 spillere. Ettersom Rena`s lagleder prioriterte elgjakt så ble vi møtt med låste dører, men et kvarter før kampstart så fikk vi endelig kommet oss under tak så vi fikk skiftet, riktignok i et lagerrom. Etter at vi fikk varmet opp og reparert målnettet kunne endelig kampen starte, 15 min. forsinket. Gutta gikk ut i hundre og tok ledelsen etter 40sek. Deretter scoret lagene 2 ganger hver og vi gikk til pause med 3-2 ledelse.

3 min. ut i 2.omg. skjer noe som er symptomatisk for denne sesongen. Lasse går i en duell like utenfor vår 16.mtr. og får et kraftig spark i leggen. Dommeren dømmer frispark til Rena!!, og Lasse er ute resten av kampen. Rena scorer selvfølgelig på frisparket, og vi aner at dette kan bli tøft. Rena scorer to ganger til, og med 10 min. igjen leder de 5-3. Så får endelig gutta uttelling, først Albert, så Sondre L., 5.min.igjen og 5-5. Dessverre scorer Rena like etter Sondre`s kvittering, og det blir kampens siste mål.

Er imponert over guttas evne til å komme tilbake etter den leie starten i 2.omgang, og innsatsen generelt. Her sto alle på til "the bitter end". Ekstra pluss til Albert som var en trussel mot Rena`s forsvar gjennom hele kampen og scoret tre mål, og Eirik som løste utfordringen som defensiv midtbane når Lasse ble skadet på en utmerket måte.

Mål/Assist: Albert x3 (Eirik,Gjermund), Gjermund (Eirik) og S.Liheim (Thomas)

Følg oss på Facebook

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift