Tre poeng unna opprykk

A-laget vant igjen

0-3 til pause

A-laget reiste lørdags formiddag for å måle krefter mot Fyllingsdalen sitt tredje lag. Et Kvernbit lag i storform innkasserte tilslutt tre nye poeng etter en solid gjennomføring. Det startet litt nervøst og rotete for begge lag på Varden, men det var bortelaget som skulle få dagens første scoring. En offensiv Ruben Vedå på høyrebacken serverer Lasse Solstrand som med mann i rygg banker Kvernbit i ledelsen like før halvspilt første omgang. Den faste inventaren på venstrebacken i høst, Marcelo Guzman, måtte vikariere i mål og holdt buret stengt for de farlighetene hjemmelaget kom med. Selv med et litt hakkete offensivt spill kom 0-2 ikke lenge etter 0-1 scoringen. De to målpoeng-kongene Filip Pavlovic og Noel Sibhat kombinerte fint, og sistnevnte gjorde ingen feil alene med keeper. Like før pause økte Noel ledelsen til 3-0 etter en finfin assist av Rudi Nilsen.

Røde kort og flere mål

Den andre omgangen startet ganske så livlig. Etter mye klabb og babb foran Kvernbits mål ender Daniel Flatøy opp med å slå ballen vekk. Dommer har ikke noe annet valg enn å vise ut Kvernbit-kapteinen og straffe til hjemmelaget. Guzman i Kvernbit-buret klarer ikke stenge denne gangen og 1-3. Bortelaget blir tvunget til å ligge seg litt lavere, men anført av løpsmaskinen Rudi Nilsen og et ellers solid mannskap står Kvernbit imot det FFK 3 kommer med. Midtveis i omgangen punkteres kampen på mange måter også. Rudi Nilsen vinner ballen høyt i banen og serverer Sebastian Tangen som kontant sender Kvernbit opp i en 4-1 ledelse. Samme mann er nær ved å score et til alene med keeper, men det er dagens bestemann, Rudi Nilsen, som får sette i spikeren i kisten like før slutt. Matrosen fra Galtenesvegen plukker opp en løs ball i FFKs sekstenmeter og fastetter sluttresultatet til 1-5.

A-laget topper dermed fortsatt tabellen med god margin. De tre utfordrerne om de to opprykksplassene er hhv 7,7 og 8 poeng bak. Alle med en kamp mindre spilt, da Kvernbit har to kamper igjen og de tre andre tre kamper igjen. Fredag 13.oktober kan Kvernbit sikre opprykket hjemme mot Skogsvåg klokken 1900. 

FFK 3 - Kvernbit 1-5 (0-3)

0-1 Lasse Solstrand 19 min

0-2 Noel Sibhat 24 min

0-3 Noel Sibhat 42 min

1-3 UKJENT 48 min

1-4 Sebastian Tangen 63 min

1-5 Rudi Nilsen 85 min

Kvernbits lag:

Marcelo Guzman

Ruben Vedå, Sindre Skår, Cato Nilsen, Vegard Granberg

Rudi Nilsen, Daniel Flatøy

Noel Sibhat, Filip Pavlovic, Kjetil Breivik

Lasse Solstrand

Benyttede innbyttere:

Aleksander Skaatun, Christoffer Dale Husebø, Sebastian Tangen

Grasrotandelen

Hovedsponsor

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift