Arbeidsseier mot Østsiden

Godt duellspill og iherdig innsats sørget for 1-0 seier mot Østsiden.

Med en del spillere ute på sidelinjen var vi spente på hvordan vi skulle se ut mot et poengtrengende Østsiden.

Det var bortelaget som tok kommandoen i kampen. Vi strevde med å vinne ballen etter den første duellen. Dermed var det gjestene som oftest fikk kontroll over ballen. Foran vårt eget mål var vi resolutte i vår opptreden og vi fikk ryddet unna alle forsøkene fra bortelaget.

I det 32. minutt fikk vi en corner. Den ble slått på bakre stolpe hvor Andreas Andreassen befant seg. Spissen nikket ballen mot første stolpe hvor Jørgen Røine raget høyest. Med et flott plassert hodestøt sendte han oss i ledelsen.

Resten av omgangen forløp med mange duller og lite finspill. Til tross for at bortelaget hadde ballen mest skapte de nesten ingenting.

Etter en tøff og sjansefattig omgang tok lagene pause på stillingen 1-0.

De siste 45 minuttene ble nesten en kopi av den første. Vårt bunnsolide forsvarsspill sørget etter hvert for at vi utover omgangen fikk noen gode kontringer. En av disse resulterte i en gedigen målsjanse som burde ha punktert kampen. Når så ikke skjedde ble det nerve hele kampen ut.

Nok en gang ryddet vi unna det vertene kom med og dermed kunne vi innkassere vår sjette seier for året. Igjen en bekreftelse på mentaliteten laget besitter.

Bortelaget skal ha honnør for at de sjeldent lot oss styre spillet slik vi ønsker, men defensivt var vårt lag fantastisk. En målsjanse imot bekrefter dette.

Vi takker Østsiden for kampen og ønsker de lykke til videre.

Til tross for seier er det nå klart at vi må spille neste sesong i 4. divisjon. Hadde vi berget plassen hadde vårt B- lag rykket opp i 4. divisjon. En bekreftelse på nivåforskjellen mellom divisjonene.

Ny hjemmekamp til lørdag. Denne gang mot Kråkerøy.

 

Kampfakta:

Sprint- Jeløy- Østsiden

23. serierunde 3. divisjon avd. 1

30.09.17 Bellevue

Tilskuere:

92

Resultat:

1-0 (1-0)

Mål:

(33 min.) 1-0. Jørgen Lindum Røine (Andreas Andreassen)

Målsjanser:

3-1 (Moss- avis)

Lagoppstilling:

Odin Nordvåg- Leon Dokland Ludvigsen, Terje Tangen, Jørgen Lindum Røine, Henry Isegran (Markus Jensen i 26 min.)- Erik Halvorsen, Henning Johannessen, Ervin Kozica (Mohammed Saleban i 11 min.)- Mads Dyrseth (Alban Ramadani 26 min.), Andreas Andreassen, Eirik Kaldheim

Ubenyttet:

Knut Markhus og Markus Børud Kamark

 

 

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift