Sola fotball blir nå en del av Uego prosjektet!

Det handler om å fremme gode holdninger. Sola fotball en flott klubb med gode verdier som vi ser som en naturlig samarbeidspartner. Det sier Gerd Joa i Sparebanken Vest.

Uego handler om å få flere til å gjøre mer for andre. Primær målgruppen er jenter og gutter mellom 13 og 16 år. Prosjektet er midt i blinken for oss i Sola fotball som har som verdier INNSATS - SAMHOLD - HOLDNINGER - FOTBALLGLEDE, sier daglig leder Kjartan Kopren.

UEGO er aktiviteter, handlinger, gode holdninger, positivitet, historier, lek, en klem, et ord, en mening, observasjoner, kultur, venner, familie, generasjoner, nye bekjentskaper, samhold, fair play, teamspirit?

Vi oppfordrer lagene på ungdomsavdelingen i Sola fotball til å regelmessig fortelle hva de har gjort i det siste som er Uego. Dette skjer via trener/lagleder. Her har også lagene mulighet til å være med å vinne 5000 kroner. Sjekk ut Uego.no.

Oppfordrer lagene i Ungdomsavdelingen i Sola fotball til å støtte opp om prosjektet og fortelle via Facebook (gjennom trener/lagleder) hva dere gjør som er Uego )

Info

Baneoversikt

Samarbeidspartnere

Grasrotandelen

Samarbeidspartnere

Sosiale medier

Sola Cup