Kampreferat: Vigra - Stranda

Endelig en hjemmeseier for A-laget! Til slutt endte det hele 5-1. Mål av Magnus Tønnessen, Kenneth Kjevik og et ekte hat-trick av Hans-Martin Synnes!

Laget fra start: Erlend - Adrian - Ole Kristian - Preben - Magnus Tønnessen - Kurt Erik - Hans-Martin - Simon - Kenneth - Michael

Benyttede reserver: Kim Sander - Magnus Naalsund - Bastian - Sander - Dagfinn - Ilir

Ubenytted reserve: Robin

 

Fra start av får vi se et offensivt Vigra som er farlig frempå ved flere anledninger. Det er mye fint spill, men også litt slurv og feilpasninger fra hjemmelaget. Stranda skaper lite, og forsøkene deres består av lange pasninger og å komme rundt på kantene. Defensivt har vi god kontroll. Til pause står det 2-0 til Vigra, men det kunne godt ha vært mer.

Etter pause fortsetter det samme bildet som vi så i første omgang. Stranda er ikke flinke til å komme opp i press, og vi får god tid til å spille vårt spill. Vi gjør flere bytter uten at nivået på laget vårt senkes av den grunn. Kim Sander kommer inn for Michael, og Magnus Naalsund kommer inn for Simon etter ca 60 minutter. Litt senere i kampen kommer Bastian inn for Kenneth, Sander inn for Adrian, Ilir inn for Magnus Tønnessen, og Dagfinn inn for Hans-Martin.

Målene:

Det første målet kommer etter at Hans-Martin får ballen på høyre flanke og tar den med seg mot dødlinjen før han slår inn. Ballen går via en strandaspiller før Simon får den på bakerste stolpe. Han legger den ut 45 grader til en umarkert Magnus Tønnessen som breisider ballen opp i høyre hjørne, like over hodet på en motspiller. 

Det andre målet kommer etter flott spill! En headet klarering snappes opp av Simon som sender ballen videre til Kurt Erik, som sender ballen videre på ett touch til Magnus Tønnessen som chipper ballen videre til Kenneth. Kenneth mottar ballen ca. på sekstenmeteren og med et flott touch går han forbi en spiller før han setter ballen hardt under keeper.

Det tredje målet kommer i andre omgang. Kenneth mottar en ball på venstre side. Han tar den med seg skrått innover mot mål, og sender den videre til Hans-Martin som har funnet veien inn i sekstenmetern. Fra litt skrått hold skyter han ballen forbi keeper. En motspiller forsøker å klarere, men ender opp med å sette ballen i eget nett. Dette må regnes som Hans-Martin sitt mål siden ballen var på vei i mål.

Det fjerde målet kommer etter vakkert angrepsspill. Her er det mange involverte spillere som slipper ballen videre på få touch. Hovmesteren må sies å være Magnus Naalsund, som er innom ballen flere ganger før han gir ballen til Kim Sander som skyter hardt på keeper. Det blir en retur, og den setter Hans-Martin.

Stranda sitt mål kommer etter en lang pasning. Forsvarer velger å la ballen sprette før han angriper den. Det medfører at ballen spretter like over hodet på ham. For å vinne ballen kommer han i duell med en strandaspiller. Dommeren mener at han går i ryggen på angrepsspilleren. Det ser ut som en litt billig straffe, men det kan godt hende at det var en riktig avgjørelse. Dommertrioen var for øvrig veldig dyktige. Noe av det beste vi har hatt i år. Erlend satser mot venstre, men ballen går mot høyre. 4-1.

Vårt siste mål er også en straffe. Kim Sander får ballen på venstre side. Han bruker farten sin og stormer inn i boksen, og forsvareren velger å stoppe ham på ureglemtert vis. Adrian kommer trippende for å ta straffen, men Hans-Martin "Neymar" Synnes har allerede stilt seg ved krittmerket. En slukøret Adrian må jogge tilbake i forsvar, og se at Hans-Martin får det siste målet i kampen ved å sette straffen trygt helt til høyre i mål.

Det var deilig å vinne en kamp igjen! Alle jobber godt i dag, og de som kommer inn viser at de er med å kjempe om en plass i startelleveren. En lagseier, men når man scorer 3 mål er det på sin plass å gi litt ekstra honnør til Hans-Martin Synnes. Han løper non-stop, kriger godt, og er en konstant offensiv trussel. En mann som Vigra kan få mye glede av i årene som kommer!

Neste kamp er allerede på tirsdag 03. oktober. Da tar vi turen til Ørsta for å spille på naturgress kl. 19.00.

Så kommer enda en bortekamp. Neste og siste hjemmekamp er altså ikke før torsdag 19. oktober kl. 19.00 mot Herd 2.

Følg oss på twitter

Følg oss på Facebook


Siden 2009 har tusenvis av frivillige lag og foreninger fått millioner av kroner direkte fra Norsk Tippings kunder gjennom Grasrotandelen. Vi trenger din støtte til vårt arbeid i lokalmiljøet for barn og unge!

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift