Nå kan du som er glad i Junkeren, få en unik mulighet!

Gjennom Divisjonsforeningen tilbyr Junkeren både en mulighet til å oppnå hyttedrømmen og/eller gjøre en fantastisk investering.

Som en del av Divisjonsforeningen kan IK Junkeren tilby hyttetomter på Gol med betydelig rabatt, opptil 600.000 kroner under veiledende priser. I tillegg til at du gjør et kupp, vil du samtidig støtte Junkeren med 100.000 kroner ved å kjøpe en av disse unike tomtene. Så om du vil gjøre en god investering og samtidig bidra sterkt til breddeidretten i Bodø, ta kontakt med daglig leder i IK Junkeren, Runar Bo Eriksen på post@junkeren.no.

Det er helt unike tomter på det aller beste feltet på toppen av Gol Skipark som nå selges. Og der prisene på disse ligger ute til fra mellom 1.600.000 til 2.500.000 kroner – kan man, gjennom klubbene i Divisjonsforeningen få de samme tomtene for fra 1.200.000 til 1.900.000 kroner.

Altså rabatter på fra 400.000 til 600.000 kroner pr tomt.

Solid utsikt fra toppen der tomtene kommer

– For oss er dette rabatter vi gir som ren markedsføring av en ny alpindestinasjon. Derfor senker vi prisene på disse tomtene. Men vi gjør det kun nå og kun gjennom salg som formidles av klubbene i Divisjonsforeningen, forteller Tarald Skagefoss i Skagahøgdi.

Han er helt trygg klubbene med dette kan presentere et lukrativt tilbud, enten de vil gjøre det til privatpersoner eller til selskaper og utbyggere klubbene har kontakt med og samarbeid med fra før. For her kan det altså gjøres noen reelle kupp i denne fasen av prosjektet.

– Dette skal ikke bare omtales som et godt tilbud, det skal være en god deal for de som kommer inn nå, understreker Skagefoss.

I satsingen på Gol, på toppen av alpinanlegget og med utsikt over hele Hallingdal såvel som til Hemsedal og Jotunheimen, skal det bygges rundt 180 hyttetomter og et tilsvarende antall leiligheter, alle med ski-inn – ski-ut for både alpint og langrenn. I tillegg kommer servicebygg og fasiliteter parallelt med nye heiser og nye bakker.

– Tilsvarende tomter i Hemsedal går for over 4 og noen tilfeller 5 millioner, understreker Skagefoss.

Og mener tilbudet er både bedre og bredere på Gol – der alt etableres på toppen, med en voldsom utsikt. Og der Hemsedal mangler et fullgodt langrennstilbud, har man her milelange løyper rett fra hytteveggen. Og alpinbakken på Gol, som er under kraftig utbygging, tiltrekker seg til og med aktive alpinister fra Hemsedal når det skal trenes – samtidig som den også har familievennlige alternativer. Alt rett fra hytteveggen.

Det er til nå solgt rundt 40 tomter på Skagahøgdi, et navn som hentet fra den øverste fjelltoppen over alpinbakken. Og nå legges det altså ut et nytt felt, som strekker seg nettopp opp mot toppen av selve Skagahøgdi. Altså med en enorm panoramautsikt.

Og 16 av disse tomtene legges i denne omgang ut via klubbene i Divisjonsforeningen. Så vet man at dette er en mulighet enkelte klubber kan få utfordringer med å satse på – hvis man for eksempel heter Nybergsund og kommer fra Trysil.

Nord-norsk interesse

Men geografi behøver for øvrig ikke være noen stor begrensning. Gol ligger «midt i Ski-Norge», bare rundt to timers kjøring fra Oslo og med faste besøkere fra vestlandet. Og «hele» Sør-Norge har Gol innen rekkevidde som det knutepunktet det er.

Og etter presentasjonen på siste medlemsmøte, har flere klubber også fra Nord-Norge ønsket å jobbe med dette – rett og slett fordi de har utbyggere i sin partnerpool som kan se på dette som en meget interessant investering.

Og når prisene nå kommer til klubbene, er de altså enda mer redusert enn man ante da tanken ble lansert for noen uker siden.

Sånn sett kan de 16 tomtene som nå legges ut gjennom Divisjonsforeningen, fyke fort unna. Og for både klubber og kjøpere handler dette om «først til mølla».

–  Blir dette en suksess, vil vi se på andre samarbeidsmuligheter. Men vi kan ikke garantere slike rabatter og superinvesteringer, understreker Tarald Skagefoss, som sammen med sin kone Anniken står bak satsingen på Gol.

Luftig satsing på Gol

Gol Skipark / Skagahøgdi har i et par år vært hovedpartner til Asker Fotball, den naturlige inngangen til denne avtalen. Asker har gjennom dette arbeidet også fått knyttet link mot andre samarbeidspartnere og vist hvordan det gavner både dem og satsingen på Gol. Og nå åpnes altså fotballen og våre mange store klubber som kanal langt flere steder.

Denne samarbeidsavtalen har en ramme på over 2 millioner kroner – hvorav hoveddelen altså tilfaller klubbene.

Men for den enkelte kjøper eller investor er denne avtalen enda mer verdifull – i og med at de 16 tomtene i denne runden til sammen er priset ned med 7,5 millioner kroner. Det på priser som fra før ligger lavt pga oppbyggingen av området.

Mulighetene til å gjøre en meget god investering er mao høyst til stede.

Milevis med langrennsløyper går rett fra hytteveggen

Samarbeidspartnere

 

Sosiale medier

Samarbeidspartnere

Sosiale medier

Gi oss din støtte!

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift