Info før Østsiden

Lørdag kommer Østsiden på besøk til Bellevue. Avspark er klokken 16:00.

Det har kun gått noen få dager siden tapet mot Sarpsborg 08 2. Billige baklengsmål gjorde at vi sto igjen med null poeng, noe som satte en demper på en ellers god kamp av våre gutter.

Til tross for at det kun er syltynn teori som kan gjøre at vi berger plassen ønsker vi likevel å avslutte sesongen på en best mulig måte.

Til lørdagens kamp må vi virkelig stå opp da vi møter et lag som ikke helt er på trygg grunn ennå. Med fire kamper igjen å spille ligger Østsiden syv poeng foran Drøbak som innehar den siste nedrykksplassen.

Lørdagens gjester kommer fra to strake tap. De er sikkert sugne på revansjere seg etter tapene mot henholdsvis Kråkerøy (0-1) og Sarpsborg 08 2 (2-6). For vår del ønsker vi å revansjere 3-2 tapet fra vårsesongen.

Når det gjelder vårt mannskap er det igjen ikke de helt store endringene. En god nyhet er at Marius Christensen hadde sin første trening igjen på torsdag etter sin alvorlige skulderskade. Videre er Henning Johannessen tilbake igjen etter sin karantene. Dette betyr at det kun er Ole Kristian Hagmann og Numan Øzdemir som for tiden er ute med skader. I tillegg har keeper Anders Korsnes den siste uken vært syk.

Til tross for tre poeng på våre siste tre kamper har vi levert mye bra i disse kampene. Vi håper og tror dette blir tilfelle til lørdag også.

Vi sees på Bellevue!

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift