G16-2 To tap

I helga var det klart for kamp både lørdag og søndag. På lørdag møtte vi Ridabu2, et lag som vi møtte 2 ganger på vårsesongen. I motsetning til Eidskog så bruker Ridabu maks tillatte spillere fra 1.laget i 2.lagskamper, sånn var det også denne gang. En kjapp sjekk på dommerkortet viste at 7 (5 fra start og 2 reserver) av spillerne på Ridabu var i aksjon på sist G16 elite kamp, Med det utgangspunktet så er det imponerende å se hvordan gutta spilte fotball i 1.omgangen. Dessverre så får gutta dårlig betalt for det gode spillet og innsatsen. 0-3 til pause speiler på ingen måte kampbildet. Etter et kvarter i 2.omgang scorer Ridabu 4-0, og lufta går ut av ballongen. Sluttresultat 0-8.

På søndag var det Elverum2 som kom på besøk, og her øynet vi mulighet for poeng. Som vanlig gikk ikke ting etter planen. Imre skadet seg på oppvarming, og vi ble enige om at Thomas og Eirik skulle stå en omgang hver, da vi ikke hadde tid til å kalle inn en ny keeper. Gutta gikk ut i hundre og etter 10.min. hadde vi hatt 3 100% sjanser uten å få mål, da scorer selvfølgelig Elverum. Eirik kvitterer etter passning fra Tobias 2 min. senere, og etter en halvtime scorer Albert på et nydelig frispark. Som vanlig scorer motstanderen ett minutt senere og det står 2-2 til pause. Etter 10. min. i 2. omgang har Elverum klart å få to mål og atter en gang går gutta tomme. Jesper reduserer til 3-5 på et flott frispark, og i kampens siste minutt fastsetter Elverum sluttresultatet til 3-6. Mål/assist: Eirik/Tobias, Albert og Jesper.

Denne helga viste at på vårt beste spiller vi minst like bra som motstanderne, men vi er nødt for å sette de sjansene vi får.

Følg oss på Facebook

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift