G19 Begredelig første omgang, men seier

Ottestad - Eidskog 2-3

Det ble seier borte mot Ottestad onsdag kveld, men det var en skikkelig nedtur i fra fredag vedr. innsats.

1. omgang er noe som kan minne om bortekampen mot Brumunddal (bortsett fra att Brummundal var gode) Det var ikke Ottestad. Vi starter med å trille ball på egen banehalvdel og setter i gang bakfra langs bakken og har egentlig full kontroll. Men når vi passerer midtstreken så stopper all kommunikasjon og pasnings kvalitet og alternativ opp. Vi skulle holde ballen langs bakken og være nøye, istedet gjør vi det vanskelig og enten dribler vi oss bort eller så er pasningen (i lufta) forferdelig upresise. Vi gjør ofte stikk motsatt av hva vi skal gjøre, ikke engang innkast klarer vi å få til medspiller... Og da er det jo rett å rimelig att vi i tillegg gir Ottestad gratis muligheter bakover også, så etter 15 minutter så prøver vi med en støttepasning fra 25m til Tobias, den pasningen går ca 2 meter til spissen på Ottestad (som selv om det er 3 mnd til jul) takker for gaven og setter inn 1-0. Og 10 minutter senere lar vi midtbanespilleren til Ottestad gå forbi 5-6 mann uten press og når han skyter så styrer vi selvsagt det skuddet i eget mål og 2-0. Fremover har vi 3 store sjanser hvor vi kommer rundt på kanten og inn foran mål, men som vi ikke klarer å sette, og når vi får frispark så virker det veldig halvhjertet, først fra 25 meter som settes 10 m utenfor og siden fra 18 meter som vi setter 5 m over. og selv når vi kommer alene og prøver å lobbe over keeper fra 16 m så setter vi også den langt utenfor. Da ble det en svart omgang og 2-0 til Ottestad ved pause.

I pausa er alle enige om att dette var altfor dårlig og alle må gå i seg selv, opp med innsats og tempo! Og spillerne responderer og det blir stort sett spill på en halvdel (Ottestad sin) i 2.omgang, men vi sløser fortsatt fremover og har flere store sjanser og 5-6 cornere vi ikke klarer å utnytte, så det går 25 minutter før vi får reduseringen. For 3.gangen Mikael kommer seg rundt på kanten så legger han denne gangen inn og på bakerste dukker Paul opp og sklir inn reduseringen. Og da tennes håpet for det er 20 minutter igjen.. Som sagt nå foregår det meste spillet på Deres banehalvdel ved att vi står høyere og er mer kontante bakover og da vinner vi andre baller også, og vi holder ballen langs bakken, som når Didrik vinner et utspill og triller den videre til Jonas som deretter trer igjennom Mikael (langs bakken) og alene med keeper settes den i mål og vi har fått utligningen. (så enkelt, få touch og presise pasninger) Nå jager vi seiersmålet og sjanser har vi, først et frispark som vi igjen setter over (dog noe nærmere nå) så er Simen igjennom på kanten og finner Håkon men skuddet blokkeres til corner. En bra corner som heades i mål av Theodor, men annulleres for armbruk. Etter nye cornere får vi 2 sjanser på skudd fra ca 18-20 m, først Simen men skuddet går til innkast!! Så får Jonas sjansen men skuddet går 5 m over.... Med 5 minutter igjen så kommer Håkon seg rundt på kanten og spilt frem til Simen som får lagt inn og Mikael skyter på direkten og denne gangen er det vi som har litt tur og skuddet styres i mål til 2-3. Vi får også en stor sjanse til, der vi nok en gang kommer rundt på kanten og får lagt inn til Simen som vender bort en forsvarer å skyter, men blir nok en gang blokkert til corner. En mye bedre omgang dette men langt fra bra! Men det som er bra er att vi tar tak og ikke gir oss og det er en styrke å vinne på dårlige dager, og vi skaper tross alt mange sjanser i 2.omgang og gjør 3 mål siste 20 minuttene og burde ha puttet minst 1 eller 2 til. Og det er fordi att alle har hevet seg mange hakk opp fra 1.omgangen.

Laget: Tobias - Georg, Theodor, Sondre, Trond Einar (ut 74) - Didrik, Jonas, Paul - Mikael, Håkon, Simen Benk: Sebastian (inn 74)

Mål (assist): Paul (Mikael), Mikael (Jonas), Mikael (Simen)

Nå er det 2 hjemmekamper igjen av sesongen, søndag 8. okt mot Ridabu og tirsdag 10. okt mot Vaaler

Følg oss på Facebook

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift