Trenertrio tar over ut sesongen !

En trio skal lede Sola ut sesongen.

Fra venstre : Tom Erik Maldal, Vegard Maldal og Aleksander Idland, liggende Ian Moore

 

Etter at Arturo Cleveland ga seg, har Aleksander Idland og Vegard Maldal gjort en kjempejobb med å samle spillergruppen. Det har dukket opp noen aktuelle kandidater til å ta over trenerjobben på heltid, men ettersom både Aleks og Vegard ytret ett ønske om at de ville bidra, så ser vi på dette som den beste løsningen for den siste måneden. Dette gir bedre tid til å finsikte aktuelle kandidater for å lede laget neste år.

Sistemann i trioen blir nåværende sportslig leder i klubben Tom Erik Maldal, som får "1 mnds permisjon" fra den oppgaven.

" All honør til Vegard og Aleks for måten de har styrt skuta de siste ukene. Utfordringen vi har at det er lite forsvarspillere i klubben, så vi trenger de også på banen. Det er ikke gunstig å spille kamp uten trener på sidelinjen, så derfor får jeg nå muligheten til å værme i denne duoen. Vi skal dele på ansvaret og når vi er uenige så diskuterer vi oss frem til løsninger. De er flinke med veilede guttene både i trening og kamp, så kan forhåpentligvis jeg også bidra til at vi tar de nødvendige poengene vi trenger".

Idland er fersk i trenersammenheng , men medgir at troen på gruppen var en av årsaken til han takket ja. " Det er veldig mange unge , lærevillige gode spillere her, som jeg og mine kollegaer har stor tro på. Jeg vil avslutte det Arturo startet denne sesongen, og ende så høyt oppe som mulig på tabellen. Første mål er å sikre plassen i divisjonen, så sikter vi mot Topp 4, selv om vi satt oss i en litt vanskelig situasjon her med bare U på Mandag mot Bryne 2. Personlig så synes jeg denne utfordringen er helt topp, og jeg gleder meg stort til sesongens 4 siste kamper.

Vegard Maldal, som etter sommerferien fant frem skoene fra hyllen er enig med Idland at dette er en kjekt utfordring. " Jeg synes vi har landet på en god løsning, med så kort tid igjen av sesongen, så ville det vært rart å fått inn en mann med helt annen filosofi en slik vi spiller idag. Kjekt at klubben vil satse på oss og løsningen vi nå har er god. Vi tenker veldig likt i spillestil og hvordan angripe kamper, så dette blir bra. Guttene på feltet har gitt jernet de første to ukene og vi kunne ikke bedt om en bedre respons etter at Arturo ga seg. Kjipt at det ikke ble poeng mot Fløy, men den responsen vi fikk der var akkurat slik vi ønsket. Nå er det fullt fokus på kampen mot Ulf 2. Det er ingen suspenderte spillere til den kampen, så endelig er det fullt tropp som kniver om plassene. Steffen har en liten skade, men håper han blir klar."

Ian Moore blir med som keepertrener ut sesongen, da Jason har signert avtale med nettopp Ulf .

Info

Baneoversikt

Samarbeidspartnere

Grasrotandelen

Samarbeidspartnere

Sosiale medier

Sola Cup