Kjøp hyttetomt på Skagahøgdi, hjelp Varegg!

Nå kan du kjøpe en hyttetomt på toppen av Skagahøgdi Skisenter til sterkt rabattert pris. På toppen av det hele: Varegg Fotball tjener gode penger på handelen!

Samarbeidet med skidestinasjonen Skagahøgdi - nær Gol i Hallingdalen, ca fire timer fra Bergen - har kommet i stand via Divisjonsforeningen, som Varegg Fotball er medlem av. Dersom Varegg Fotball bidrar til at en hyttetomt blir solgt, tilfaller det klubben et solid bidrag i kassen. Varegg Fotball kan selge tomter med så store rabatter at klubbens fjellglade medlemmer sterkt bør vurdere å kjøpe en tomt til eget bruk!

Ta en kikk på det fine terrenget i denne videoen!

Dette er avtalen:

Klubbene får en mulighet til å selge (bistå med leads til salg) hyttetomter på Skagahøgdi med betydelig rabatt, opptil 600.000 kroner under veiledende priser. Hvert tomtesalg som gjennomføres etter at klubben har «åpnet døren», gir klubben 100.000 kroner i retur. Divisjonsforeningen får også en mindre bonus ? for å bistå med materiell, synlighet og informasjon til klubbene, penger som igjen vil komme aktiviteter for DF-fellesskapet til del.

Og det er helt unike tomter på det aller beste feltet på toppen av Skagahøgdi som nå selges. Og der prisene på disse ligger ute til fra mellom 1.600.000 til 2.500.000 kroner ? kan man, gjennom klubbene i Divisjonsforeningen få de samme tomtene for fra 1.200.000 til 1.900.000 kroner. Altså rabatter på fra 400.000 til 600.000 kroner pr tomt.

? For oss er dette rabatter vi gir som ren markedsføring av en ny alpindestinasjon. Derfor senker vi prisene på disse tomtene. Men vi gjør det kun nå og kun gjennom salg som formidles av klubbene i Divisjonsforeningen, forteller Tarald Skagefoss i Skagahøgdi.

Han er helt trygg klubbene med dette kan presentere et lukrativt tilbud, enten de vil gjøre det til privatpersoner eller til selskaper og utbyggere klubbene har kontakt med og samarbeid med fra før. For her kan det altså gjøres noen reelle kupp i denne fasen av prosjektet.

? Dette skal ikke bare omtales som et godt tilbud, det skal være en god deal for de som kommer inn nå, understreker Skagefoss.

I satsingen på Gol, på toppen av alpinanlegget og med utsikt over hele Hallingdal såvel som til Hemsedal og Jotunheimen, skal det bygges rundt 180 hyttetomter og et tilsvarende antall leiligheter, alle med ski-inn ? ski-ut for både alpint og langrenn. I tillegg kommer servicebygg og fasiliteter parallelt med nye heiser og nye bakker.

? Tilsvarende tomter i Hemsedal går for over 4 og noen tilfeller 5 millioner, understreker Skagefoss.

Og mener tilbudet er både bedre og bredere på Gol ? der alt etableres på toppen, med en voldsom utsikt. Og der Hemsedal mangler et fullgodt langrennstilbud, har man her milelange løyper rett fra hytteveggen. Og alpinbakken på Gol, som er under kraftig utbygging, tiltrekker seg til og med aktive alpinister fra Hemsedal når det skal trenes ? samtidig som den også har familievennlige alternativer. Alt rett fra hytteveggen.

Det er til nå solgt rundt 40 tomter på Skagahøgdi, et navn som hentet fra den øverste fjelltoppen over alpinbakken. Og nå legges det altså ut et nytt felt, som strekker seg nettopp opp mot toppen av selve Skagahøgdi.

Kontakt gjerne styreleder Olav Gorseth (olav.gorseth@gmail.com) i Varegg Fotball om du vil vite mer om dette.

Les mer om avtalen på Divisjonsforeningens hjemmeside.

Følg oss!

Støtt oss!

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift