Tap mot Sarpsborg 08 2

2-0 ledelse ble til 3-2 tap mot et sterkt Sarpsborg 08 2 lag.

Hjemmelaget mønstret et lag med mye Eliteserie erfaring denne kvelden. Det var også vertene som tok kommandoen i kampen. VI ble trykket bakover og de kom til et par store sjanser. Heldigvis fikk vi ryddet unna og fikk etter hvert ridd av den verste stormen.

I det 12. minutt vant Markus Kamark ballen ved midtbanen. Han fant en ledig Eirik Kaldheim på kanten. Vår ving viste klasse ved å finte ut sin motspiller før han kontrollert la ballen sikkert i lengste hjørnet. Minuttet senere fikk vi til nok en god kontring. Etter flere gode involveringer endte ballen opp hos Eirik Kaldheim. Han fant omsider Leon Dokland på bakerste stolpe, som i med stor ro satte ballen i hjørnet.

På dette tidspunktet så det riktig så bra ut for vår del. Vi hadde tilsynelatende god kontroll samtidig som vi var farlige de gangene vi angrep. Dessverre skulle vi i det 28. minutt være i det særdeles gavmilde hjørnet. En støttepasning i den bakre fireren, hvor dybden ikke var god nok, endte med at Jonas Lindberg ble sendt alene mot vår keeper Odin Nordvåg. Svensken viste ingen nåde og dermed sto det 1-2 på lystavlen.

De resterende minuttene fortsatte med et visst overtak til vertene, men vi sto godt imot på defensiven og hadde i tillegg noen gode kontringsforsøk. Noen flere mål ble det imidelrtid ikke i denne omgangen. Dermed kunne vi ta med oss en 2-1 ledelse inn til pause.

Her ble vi enige om et par ting som vi skulle gjøre bedre i 2. omgang.

Dessverre skulle omgangen starte som den første. Hjemmelaget tok umiddelbart initiativet. I motsetning til første omgang evnet vi nå ikke mer enn maks tre pasninger innad i laget. En konsekvens av dette var at vi måtte nedlegge mange meter med løping. Akkurat dette gjorde våre spillere med bravur noe som gjorde at vi kunne beholde ledelsen.

I det 69. minutt skulle dessverre et balltap få fatale konsekvenser. Videre passivitet fra våre spillere resulterte i at den lovende unggutten Johan Olstad kunne fyre av et skudd fra ca. 20 meter. Uheldigvis for oss fant ballen veien til nettmaskene.

Med åtte minutter igjen av kampen var vi igjen i det gavmilde hjørnet og ga regelrett hjemmelaget et mål. Like før slutt fikk vi en gedigen mulighet til å få med oss ett poeng, men dobbelmuligheten endte med femmeter for vertene.

Dermed ebbet det hele ut med et surt og unødvendig 3-2 tap.

Oppsummert leverte vi en sterk første omgang mot et lag bestående av mange Eliteserie kamper. Dessverre ble 2. omgang for vår del preget av for mange støttepasninger med tilhørende pasningsfeil. Det spillerne la ned av innsats og løpemeter var imponerende.

Vi gratulerer Sarpsborg 08 2 med seieren og ønsker de lykke til videre.

Neste kamp for våre gutter er til lørdag mot Østsiden.

Kampfakta:

Sarspborg 08 2- Sprint- Jeløy

22. serierunde Norsk Tipping- ligaen avd. 1

26.09.17 Sarpsborg stadion

Resultat:

3-2 (1-2)

Mål:

(12. min) 0-1. Eirik Kaldheim (Markus Børud Kamark)

(13. min) 0-2. Leon Dokland Ludvigsen (Eirik Kaldheim)

(28. min) 1-2. Jonas Lindberg

(69. min) 2-2. Johan Olstad

(82. min) 3-2. Johan Olstad

Målsjanser:

6-4 (Moss- avis)

Lagoppstilling:

Odin Nordvåg- Markus Jensen (Alban Ramadani i 15. min.), Jørgen Lindum Røine, Terje Tangen, Henry Isegran- Markus Børud Kamark, Erik Halvorsen, Christopher Hjelkrem (Fredrik Wasenius i 45 min. Mads Dyrseth i ni min.)- Eirik Kaldheim, Andreas Andreassen, Leon Dokland Ludvigsen

Ubenyttet:

Knut Markhus, Ervin Kozica, Mohamed Saleban

 

 

 

 

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift