Overtidstap mot suverene Valder

Tre minutter på overtid ble de 14 tapre EIL-spillerne senka borte mot suverene Valder torsdag.

Vi tar med oss videre at gutta presterte godt mot den suverene serielederen Valder på bortebane. Vi tok den korte turen til Valdervoll med 14 mann i troppen. Flere var faktisk ikke tilgjengelig til denne kampen grunnet omfattende skadetrøbbel og karantener. Men, greit nok, det er ikke kvantiteten, men kvaliteten som gjelder, og den var neeeeeesten god nok torsdag kveld

Etter 9 minutter tok vi ledelsen da Marius Hagen slo frispark på bakerste, Kenneth Bjørke header ballen motsatt og Håvar Ekornesvåg setter den i mål. To minutter etter utligner Valder. 19 minutter ny scoring til Valder, spiller løper fra forsvaret og Spiller fra Valder kommer alene med keeper og setter den. 31 minutter, innlegg fra John Ludviksen, klabb og babb foran mål før Håvar scorer sitt andre.

Fra dette og ut kampen ble det en stillingskrig, dog med et overtak til Valder som har ballen mye. I det 84 minutt banker hjemmelaget en ball i tverrliggeren.

Vi må være såpass ærlige at vi hadde vært fornøyd med uavgjort 2 – 2, og inntill det siste så det ut som om vi skulle klare nettopp det. MEN, tre minutter inn i overtiden scoret Valder på et innlegg fra kanten som kriges i mål. Kanskje våre gutter kunne vært litt tøffere i den situasjonen? 

Uansett en prestasjon vi kan stå ved, og vi må fortsette å vise slik innsats så løsner det.

Vår bestemann Håvar Ekornesvåg

Øvrige resultat torsdag: Stranda, Ørsta 1-5, Skodje-Vigra 3-2, Volda2-Herd2 2-3, Blindheim-ÅVK 4-1.

Det gir denne tabellen: 

Valder  18 47
Ørsta 18 38
Blindheim 18 37
Herd 2 18 33
Hovdebygda 17 23
Skodje  18 23
Giske  17 22
Ellingsøy 18 21
Stranda  18 20
10  Volda 2 18 20
11  Åram/Van.kam  18 13
12  Vigra 18 9

Lørdag drar Giske til Hovdebygda til en meget viktig kamp for begge lag.

Fire runder før slutt er dramaet i bunn av tabellen langt større enn i toppen. Faktisk kjemper hele 6 lag om å unngå den sure 10. plassen på tabellen. I bunn er ÅVK og Vigra så godt som fortapt, men siden AaFK2 med stor sannsynligvis ryker i 3. divisjon, vil tre lag rykke ned fra 5. divisjon. Ellingsøy har klart best målforskjell av alle "bunn-laga", men er altså bare et poeng klar av 10. plassen.

De siste fire kampene er: Volda2(borte, regn med at Volda kjører "halve" A-stallen sin her), Stranda (h), Skodje(h) og Ørsta (b) i siste kamp. Trolig er ikke dette avgjort før 19. oktober. 

 

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift