Kampreferat: Skodje - Vigra

Vigra går på nok et tap, etter å ha ledet både 0-1 og 1-2. Spissparet Kim Sander og Kenneth sto for målene til Vigra. Sluttresultat: 3-2.

Startellever: Erlend - Adrian - Ole Kristian - Magnus Tønnessen - Preben - Hans-Martin - Anders - Stig Rune - Michael - Kim Sander - Kenneth

Benyttede reserver: Magnus Naalsund - Ilir  - Dagfinn - Joakim - Sander - Bastian

 

Vigra starter godt mot et tafatt Skodje. Stig Rune må ut med strekk i låret ganske tidlig, og Magnus Naalsund tar over hans rolle sentralt på midten. Vi merker at det er mulig å skape sjanser mot dette laget, og vi kommer til flere gode muligheter. Bare én av disse sjansene resulterer i mål i første omgang. I den omgangen har vi full kontroll. Til pause står det 0-1. Målet scores av Kim Sander etter godt press på midten som resulterer i en klarering fra motspiller bakover i banen. Kim tar ballen og løper fra forsvaret, og setter ballen hardt, høyt, midt i mål. 

I andre omgang gjør begge lag noen bytter, og kampbildet endrer seg. Skodje kommer mer med i kampen. Dødballer er et stort problem for Vigra i år. I løpet av 2. omgang får Skodje ett mål på frispark like utenfor sekstenmetern, og ett mål på corner. Tredjemålet er et flott skudd på volley som går like over hansketuppene til Erlend. Vårt mål scores etter at Hans-Martin bryter på midten, og sender ballen videre til Preben med perfekt timing, som igjen finner Kenneth foran mål. Han skyter først i keeper, og setter returen selv. På det tidspunktet var stillingen 1-2 til oss. Skodje scorer dessverre 2 mål etter dette, og resultatet blir 3-2 til hjemmelaget.

Neste kamp er torsdag 28. september kl. 19.00 hjemme mot Stranda.

Følg oss på twitter

Følg oss på Facebook


Siden 2009 har tusenvis av frivillige lag og foreninger fått millioner av kroner direkte fra Norsk Tippings kunder gjennom Grasrotandelen. Vi trenger din støtte til vårt arbeid i lokalmiljøet for barn og unge!

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift