Storseier mot Odd 3

Solide 5-1 mot ungguttene fra Skien.

Kampen fikk en noe rufsete innledning for vår del. Bortelaget var gode og samkjørte på pressøyeblikk. Dette gjorde at vi fikk tidvis noen unødvendige brudd mot oss. Nettopp et slikt øyeblikk skulle være forløperen til at gjestene tok ledelsen i det 12. minutt.

Etter dette fikk vi mer kontroll på omstendighetene. Da vi brant to helt hinsides sjanser trodde vi at denne kampen skulle bli lik som mange av våre andre kamper denne sesongen.

Heldigvis fant vi etter hvert ut hvilke rom vi kunne utnytte for å komme til enda flere sjanser. I det 34. minutt skulle vi på fortjent vis utligne ved Terje Tangen. Dette etter en fin corner fra Henning Johannessen.  Scoringen skulle vise seg å ha en forløsende effekt. For fem minutter senere hadde Andreas Andreassen vært på farten hele tre ganger. Utrolig fortjent for vår spiss som har jobbet utrettelig i hver kamp, men som uheldigvis har slitt med å få ballen i mål. Andreas sine mål kom som et resultat av godt angrepsspill hvor Ervin Kozica X2 og Eirik Kaldheim/Markus Kamark var servitører.

Fire mål på fem minutter er sjelden kost i fotballen, men et bevis på et det kan snu fort hvis man har et kollektiv som har troen på det de holder på med.

Til tross for 4-1 var gjestene best den første halvdelen av omgangen, men våre gutter fikk seg en skikkelig vitamininnsprøytning med scoringen til Terje Tangen.

I pausen ble vi enige om å gjenskape den siste halvdelen av omgangen.

I ettertid greide vi ikke helt å kopiere dette, men vi var likevel forholdsvis solide mot et Odd 3- lag med god mentalitet. Etter en litt rufsete innledning på omgangen fikk vi som i den første bedre kontroll utover omgangen. Gledelig var det derfor at vår hardtarbeidende ving Eirik Kaldheim skulle få score sitt første seriemål for sesongen. Et flott angrep endte med en klarering rett i beina hos vår ving. Med en resolutt avslutning føk ballen inn bak en sjanseløs Odd- keeper.

Den siste halvtimen kontrollerte vi greit. Begge lag kom til noen gode muligheter, men det hele ebbet ut med en komfortabel 5-1 seier.

Vi får ta med oss den positive opplevelsen til neste kamp. Da møter vi Sarpsborg 08 2 på Sarpsborg stadion.

VI takker Odd 3 for en fartsfylt kamp og ønsker de lykke til med sesonginnspurten.

Kampfakta:

Sprint- Jeløy- Odd 3

21. serierunde Norsk Tipping- ligaen avd. 1

19.09.17 Refsnesbanen

Tilskuere:

104

Mål:

(12 min.) 0-1. Joakim Jahnsen

(34 min.) 1-1. Terje Tangen (Henning Johannessen)

(36 min.) 2-1. Andreas Andreassen (Ervin Kozica)

(37 min.) 3-1. Andreas Andreassen (Eirik Kaldheim/Markus Kamark)

(39 min.) 4-1. Andreas Andreassen (Ervin Kozica)

(61 min.) 5-1. Eirik Kaldheim (Henry Isegarn)

Målsjanser:

11-5 (Moss- avis)

Lagoppstilling:

Anders Korsnes- Markus Jensen (Leon Dokland Ludvigsen i 12 min.), Jørgen Lindum Røine, Terje Tangen, Henry Isegran- Markus Børud Kamark, Erik Halvorsen, Ervin Kozica (Daniel Ark Saastad i 12 min.)- Henning Johannessen (Mads Dyrseth i 20 min.), Andreas Andreassen (Alban Ramadani i 12 min.), Eirik Kaldheim (Mohammed Saleban i 12 min.)

Ubenyttet:

Odin Nordvåg og Numan Øzdemir

 

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift