Inspirerende trening for J10 Nordre Ål

Mandag 18/9 fikk J10 Nordre Ål besøk av 2 spillere fra J17 til å lede treningen.

Trener for J10, Sigve Røhne kom med en forespørsel til klubben, om noen jenter fra ungdom/senior kunne komme å bidra på en trening. Etter en periode med hektisk kampprogram for J10 NÅ, var det nå på tide med en god og morsom treningsøkt.

Sanna Sylliåsen og Eva Nesje-Haugli fra J17 tok utfordringen på strak arm og stilte opp som trenere for en dag. Begge to veiledet godt, var smilende og fokuserte. Det er smittsomt..
Treningsøkta var planlagt kvelden før, og inneholdt oppvarming, pasningsøvelser, "lille-Per i midten", avslutninger og spill.

Fra et klubb-perspektiv er en slik henvendelse fra J10 til etterfølgelse. Dette gir god klubb-bygging, og skaper gode relasjoner mellom spillere og trenere på ulike årganger.

J10 spillere syntes dette var inspirerende og artig. Det er fint å bli sett av de større jentene var en av kommentarene. Morsomt med nye øvelser sa en annen.

 

Takk til Sanna og Eva fra J17 som sporty stilte opp, og takk til flinke og fokuserte jenter på J10.

Våre sponsorer

CirkleKGDAdidasSport1 StrandtorgetEidsivaSparebank1 GudbrandsdalHI Lillehammer Vandrehjem - Stasjonen Lillehammer Pizzeria og RistauranteGausdal LandhandleriHageland - Gartner AndreassenGullsmed Eilif EngenHamar MediaMekonomen - Mjøsbil ASKontorleverandørenGyro Conference

*

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift