Trening 8-10år

Sommeraktivitetene går mot slutten. Mandag 16.oktober klokka 18 starter vi opp med barmarkstreninger for 8-10år i Nilsbyen.

Vi ønsker gamle og nye utøvere velkommen til en ny sesong i Byåsen Langrenn. Vi starter med barmarkstreninger mandag 16.oktober (første uka etter høstferien). Ta på joggesko og ellers klær etter vær. Etter hvert som snøen kommer, går vi selvsagt over til skitreninger. Hovedsakelig er oppmøte i Nilsbyen hver mandag klokka 18:00.

Barna deles inn etter alder fra 8-10år (født 2008-2010). Det er også tradisjon for at 7år (født 2011) kan være med, men da helst i følge med en voksen.

Ta gjerne med noen venner som ikke har gått på skitrening tidligere. Det er lov å "prøve" noen treninger før man bestemmer seg om man vil fortsette. Når du vet du at du vil følge treningene, melder du deg på her: http://kxweb.no/portal/public/orgSignUp.do?siteId=158&id=106.  Barn som har vært påmeldt tidligere år, trenger IKKE melde seg inn på nytt.

Informasjon om treningene vil oppdateres på hjemmesiden til Byåsen Langrenn: http://kxweb.no/portal/theme/organization/main.do?siteId=158

Meld deg gjerne også inn i vår Facebookgruppe: https://www.facebook.com/groups/1500637356889360/

 

.

 

Foreldre som ønsker å bidra på trenersiden, kan ta kontakt med Børge Leiren; borlei@stfk.no.

 

Mer informasjon kommer etterhvert!

 

Velkommen på trening!

VIPPS

VIPPS nr langrenn : 17158

Samarbeidspartnere

Værstasjon Nilsbyen

Live-kamera Granåsen

Trykk her

Påmelding og utstyr

Reiser og opphold renn og samlinger

Ved reiser og opphold til renn eller samlinger i regi av Byåsen IL, skikretsen eller andre, vil det som regel være krav til forhåndspåmelding.  Betaling skjer gjerne i etterkant av arrangementet.  Alle som er påmeldt må da betale, uansett om dere har deltatt på arrangementet eller ikke, med mindre Byåsen IL Langrenn slipper å betale. Ved sykdom anbefales å skaffe legeattest og bruke egen forsikring. 

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift