Sola skinte på Nymark

Som vanlig strålte sola i kapp med både publikum og deltagere under Nymarksdagen.

Eller som en spøkefugl uttrykte seg. - Det regner 364 dager i året i Bergen, men aldri på Nymarksdagen.

Nymarksdagen er barnas dag i Nymark IL og ble i år arrangert søndag 17. september. Samtlige lag fra barnegruppen (barn født i 2005-2011) deltok i den sportslige aktiviteten på Nymarksanlegget. I år var det ingen som ville prøve seg på ferdighetsmerker, Alle lagene valgte enten å spille internkamper seg i mellom, eller mot foreldrene, mens et lag valgte å legge en seriekamp til Nymarksdagen. Så var det lagfotografering av samtlige lag før hver enkelt spiller fikk utdelt en fotball pluss pølse og brus.

Som i fjor og forfjor
Det er ingen store nyheter å fortelle om fra årets Nymarksdag. Den var ganske lik den som ble arrangert i fjor og årene før der igjen. Dette er en tradisjonell dag i ordets rette forstand. Høydepunktet var som vanlig trekningen av det store loddsalget mot slutten av arrangementet. I år var det gutter og jenter født i 2003 som stod for både loddsalg og kaf€driften. De tjente gode penger til slukne lagkasser. De har ikke fått helt oversikten over hvor stort overskuddet ble siden det ble solgt både mat og lodd med Vipps. Oversikten får de nok dagen etter når bankene igjen er våkne og innkomne beløp er blitt registrert.

Neste år er det gutter og jenter født i 2004 som skal ha ansvaret for kafédriften og loddsalget. Det er bare å notere det ned allerede nå.

 

 

 

 

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift