Varegg 3 vant slaget om opprykk

Varegg 3 styrer mot opprykk til 6. divisjon etter lørdagens seier mot Åsane 2. Fort Stemmemyren er reetablert som en fryktet arena.

Varegg 3 møtte Åsane til en sekspoengskamp på fort Stemmemyren lørdag morgen(!). Vårens oppgjør på Myrdal endte 2-2 og Vareggs spillere var forberedt på en ny tøff batalje mot de oransje. Det er Åsane som kommer best i gang med noen gode avslutninger, alle blir dog enkelt plukket opp av Vareggs eminente keeper og banens yngstemann, Magnus Tangye. Utover i omgangen tar guttene fra Hødden over og det er ikke direkte ufortjent når Breeze 35 min ut i kampen setter 1-0 etter en strøken 60-meterspasning fra onkel Skrue. Varegg har flere store målsjanser etter dette, men eks Varegg- keeper Bødtker avverger alt. 1-0 H pause.

Andreomgangen preges av mange slitne bein. Helt klart at begge lag gikk ut i et litt for høyt tempo fra start. Vareggs nye assistent PH får en stri jobb med å få byttekabalen til å gå opp når ikke mindre enn fem spillere får krampe, men han løser det hele på en gledens måte (lært litt av far her?). Til tross for tunge bein, rir de gule og blå av Åsane-presset og vinner toppkampen fullt fortjent 1-0.
Laget har nå alle muligheter til å gjøre alvor av opprykksplanene styret la før sesongstart.
NB! To debutanter for Varegg 3 i dag. Jens Sveaas og det som må sies å være det største Varegg- talentet gjennom tidene, Preben Nygård.

Nyt tabellen i 7. divisjon avd 6 her!

Foto: Trond Gausemel

Følg oss!

Støtt oss!

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift