Seier mot Frøyland

Det går på skinner for Kilane om dagen. Med den fjerde seieren på rad henger vi fortsatt med i kampen om topplasseringene.

Foto: Karin Nordnes Hveding

 

Seriekamp 4. divisjon avd. 2

 

Lørdag 16. September kl. 15.00

Åsebøen stadion
 

Kopervik - Frøyland 3-0 (2-0)

 

1-0 Sondre Hveding (35)

2-0 Kjetil Vatland Olsen (40)

3-0 Kjetil Vatland Olsen (63)

 

Dommer: Anders Løge, Forus og Gausel Idrettslag

Dagens Kopervik spiller: Sondre Hveding

Tilskuere: Ca 130

Dagens øyeblikk: Jone spiller en lang ball gjennom til Vatland, som allerede har skaffet seg et forsprang på stopperne. Han tar den fint med seg på første touch og plasserer ballen til venstre for keeper og i mål.

Dagens opptur: Keeper Endre finter Frøyland spiller til å skyte over på straffe - vi holder nullen.

Dagens nedtur: Vi skaper litt lite sjanser.

I nydelig solskinn gjestet Frøyland Åsebøen. Gjestene skaper sin eneste i første omgang midt i omgangen når de har innkast fra venstre som stusses inn i feltet og Frøyland spiss Hellvik header over fra fire meter. 1-0 kommer etter et flott frispark fra Hans Olav som dagens Kil spiller Sondre header i mål. Bare noen minutter senere spilles Vatland gjennom av Jone og han setter ballen sikkert i mål. På tredje målet er det Hans Olav som spiller gjennom Vatland og igjen er han  sikker. Mot slutten får Frøyland straffe, men settes over, så kampen ender fortjent 3-0 til Kil.

Høstsesongen har begynt bra med hele 16 poeng på sju kamper. Det 9 poeng ned til laget under, men siden topplaget Vardeneset også vinner sine kamper er det fortsatt 6 poeng opp til tabelledelse.

Neste kamp er borte mot Ålgård førstekommende fredag kl 19.00. Har du lyst å bli med der er det mulighet å reise med lagbussen. Avreise er kl 15.15. Møt opp!

 

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift