ÅIF starter Idrettsfritidsordning 1. Nov

Åndalsnes IF Idrettsfritidsordning (ÅFO) er et aktivitetstilbud rett etter skoletid for idrettsinteresserte barn fra 2. til 7. klasse. Oppstart 1. november med aktiviteter mandager og fredager.

ÅFO er et samarbeid med Telenor Xtra og Norges Fotballforbund. I sommerhalvåret er det hovedfokus på fotball. I vinterhalvåret blir det hovedfokus på både fotball og håndball, og med mulighet for andre aktiviteter der barna selv kan bestemme. Både voksne og ungdommer ved idrettsskolen er nøye valgt ut som trenere, og de å gi ÅFO-barn idrettsglede og mestringsfølelse

«I ÅFO er vi opptatt av å skape en god mestringsarena for barna. Vi skal SE alle, uansett nivå og kjønn. Vi tilpasser øvelser og utfordringer slik at alle barn opplever mestring i løpet av en trening. I tillegg er vi en god sosial arena som knytter barn sammen på tvers av skoleklasser. Det er utarbeidet en god og gjennomtenkt treningsplan/aktivitetsplan som følges av alle trenere. Denne hjelper oss i å kvalitetssikre arbeidet vi gjør her hos oss. Vi håper også at vi får med oss unger fra andre deler av kommunen»   - Aksel Berget Skjølsvik, daglig leder ÅIF.

Tilbud: ÅFO er et tilbud for 2.—7. klassinger etter skoletid. Aktiviteter med fokus på fotball og håndball, med kvalifiserte voksne til å lede. 

 
Tidspunkt: Oppstart 1. november 2017 med aktivitetstilbud mandag og fredag fra 12.40 til 16.15.  ÅFO følger skoleruta til Rauma kommune og vil holde stengt i skolens ferier. 

 
Anlegg: Raumahallen i vinterhalvåret, og Øran stadion / ÅIF klubbhus i sommerhalvåret.
 
Priser: 1 dag i uken = 600 kr mnd inkludert måltid 2 dager i uken = 1100 kr mnd inkludert måltid
 
Mer informasjon og påmelding : send en epost til: aksel@andalsnesif.no

 

Støtt Åndalsnes IF!

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift