Samarbeid med Friskis & Svettis

LKFK har samarbeidsavtale med Friskis&Svettis som tilbyr trening for utøvere og støtteapparat

Friskis & Svettis tilbyr trening og treningskort for utøvere og støtteapparat i LKFK. Styrketrening ved siden av fotballtreningen er noe man har god nytte av. Det er også en arena der man møter utøvere fra andre idretter og kan dele erfaringer på tvers av idrettene og bli kjent med nye fjes.

  • Utøvere i alderen 13-16 år får tilbud om å delta på Ung&Sterk på onsdager kl. 17.00-18.00. Dette er sirkeltrening tilrettelagt for unge, der man jobber stasjonsbasert med øvelser som utfordrer styrke og utholdenhet både ved hjelp av egenvekt og treningsutstyr. Utøvere som ønsker å bli med på denne timen må betale medlemskontingent til F&S på 150 kr. per kalenderår.

  • Utøvere som er 17 år og eldre får tilbud om å delta på Sirkel intervall på mandager kl. 18.30-20.00. Stasjonsbasert trening som utfordrer styrke, balanse, bevegelighet, koordinasjon og kondisjon på en tøff og morsom måte. Utøvere som ønsker å bli med på denne timen må betale medlemskontingent til F&S på 150 kr. per kalenderår.

  • Skadede utøvere får tilbud om å delta på spinning i avtalt periode. Administrasjonen må kontaktes (ring 99535036 eller 90249747) for å booke plass på time. Utøvere som ønsker å benytte seg av spinning i skadeperiode må betale medlemskontingent til F&S på 150 kr. per kalenderår.

  • Trenere, støtteapparat og ansatte får tilbud om kjøp av treningskort til redusert pris og bindingstid. Det er forskjellige typer treningskort.
    - Friskis & Svettis har to treningsterminer, en vår- og en høsttermin. LKFK får terminkort for 900 kr. (ord. pris er 1300 kr.) Medlemskontingent på 150 kr. må betales per kalenderår. Det gir tilgang til alle treningstimer hos Friskis & Svettis Lillehammer.
    - Friskis & Svettis samarbeider med Håkons hall Sportssenter og man kan få tilgang til begge ved å kjøpe Kombikortet. Kombikortet får LKFK til 349 kr. per måned med en bindingstid på 9 måneder (ordinær avtale er 399 kr. per måned med bindingstid på 12 måneder). Kortet gir tilgang til både treningstimer gjennom Friskis & Svettis og treningssenteret i Håkons hall.

For å lese mer om F&S eller se timeplanen for treningstimene, gå inn på F&S sine hjemmesider.

Ta kontakt på dagligleder@lkfk.no om du ønsker mer informasjon eller har spørsmål om tilbudet.

Våre sponsorer

CirkleKGDAdidasSport1 StrandtorgetEidsivaSparebank1 GudbrandsdalHI Lillehammer Vandrehjem - Stasjonen Lillehammer Pizzeria og RistauranteGausdal LandhandleriHageland - Gartner AndreassenGullsmed Eilif EngenHamar MediaMekonomen - Mjøsbil ASKontorleverandørenGyro Conference

*

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift