Varegg slo Brann 2

Varegg vant fortjent over Brann 2 på selve valgkvelden. Det ble en fin revansj etter vårens forsmedelige tap mot rødtrøyene.

Selv om det var valgkveld, satt det rundt 250 tilskuere på den nye, fine tribunen da kampen ble blåst i gang. Hjemmelaget har slitt med Brann 2 og spillestilen deres. Det har ikke blitt mange poeng i de foregående oppgjørene. Varegg gikk da også på en stygg smell mot Brann 2 i vår. Nå var det tid for revansj.

Varegg stilte med følgende lag: Dørum Bøe, Rojas, Pettersen, Skurtveit, Hatland Sundfør, Nyland, Valsvik, Ulvestad, Engen, Carvalho og Angell.
Varegg var bra på hugget allerede fra start og klarte å spille seg ut bakfra selv mot et løpssterkt Brann 2 som sto høyt. Pasningsspillet satt godt og etter 10 minutter blir Victor Carvalho spilt fint igjennom og setter 1-0 til hjemmelaget.
Kampen jevner seg litt ut, men det er Varegg som får de største sjansene. Etter 21 minutter kommer Thomas Ulvestad gjennom på høyresiden og setter inn 2-0 fra nærmest dødvinkel.
Varegg kjører på og burde i denne perioden skåret både ett og to mål til. Brann 2 har noen nesten sjanser, men blir effektivt stoppet.
Etter hvilen blir Varegg liggende en del dypere og Brann 2 får mer til av spillet sitt. Belønningen kommer i det 72. minutt, da Kasper Skånes kommer til skudd på en kontring. Dørum Bøe redder mesterlig, men returen setter Eirik Opheim Moldenes kontant i mål.
Derfra og ut blir det for Varegg sin del mye spill for å trygge ledelsen inn til full tid. Brann 2 prøvde og prøvde, men lykkes ikke. Dermed ble det tre poeng til Varegg, som kunne innta fjerdeplass på tabellen. En viktig seier for å holde følge med lagene i toppen!
Angell gikk ut i andre omgang og Søvik inn, Ulvestad ut og Sivertsen inn, Hatland Sundfør ut og Rakner inn. Rojas ut og Farnes Tangen inn. Det ble noen kort i kampen, gult til Bildøy fra Brann 2, Ronny Rojas og Søvik, og rødt til Henrik Nyland for ulovlig stopp av et kontringsforsøk.

Neste kamp er mot Haugesund 2 borte på kommende lørdag.

Video: Hør hva trener Hiep Tran sier til Hordalandsfotball etter kampen her.

Følg oss!

Støtt oss!

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift