Landsturneringen 2017 8-9 september

I år har Hana HC vært på Landsturnering (NM) på Jessheim i Akershus. Les mer.

Turneringen startet fredag en flott åpningsseremoni ledet av Alex Rosén. Det var også «Allsang på Jessheim» ledet av Kathrine Moholt og Evelina. Lørdag var det som vanlig bankett med festmiddag og dans, som i år ble ledet av Erik Thorstvedt. En flott turnering med flott ramme rundt som stimulerer til mangfoldet innen idretten. Vi vil også fremheve det absoluttet høydepunktet for oss ledsagere og trenere, som var når spiller Villy Hareland på Hana 3 tok motstanderens lagkaptein i armene og danset ringdans midt under kampen. Det kaller vi ekte idrettsglede.

Til slutt vil vi takke spillere, ledere og ledsagere for nok en kjempeflott gjennomført turnering. Vi er avhengig av å ha med mange ledsagere og støttespillere for å få gjennomført denne turneringen og i den forbindelse vil vi også sende en ekstra takk til Bavaria som ga oss pengestøtte til å få sendt en ekstra ledsager med, samt alle som ga et bidrag til innsamlingen via Spleis.no.

Lagledere som var med er Linda Stene, Olav Andreassen, Marit Egeland og Sven Ingard Barka

Nytt av året var at vi stilte med 2 stk 3er lag i tillegg til et 5er lag:

Hana 3: Villy Hareland, Svein Ove Høiland og Inge Hareland og trener Leif Jonassen. Tok gull i 3er klasse D som var beste klasse i 3er fotball.

Hana 2: Bjørn Ivar Forberg, Morten Nevøy og Tom Hareland og trener Caroline Østeraas. Tok sølv i klasse D.

Hana 1: Preben Nedrebø, Ivar Ree, Svein Erik Mæland, Jon Andre Edland, Einar Waage, Annelin Jonassen og Vegard Hareland og trener Erik Waage. Tok sølv i klasse B 5er som er beste klasse i 5er fotball

Betaling

Nå er det mulig å betale med Vipps i kiosker 

og lotteri i Hana Idrettslag. Vipps nr 121339

Sponsor

Info

Kvalitetsklubb

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift