Klart for Nymarksdagen

Søndag 17. september arrangeres årets utgave av Nymarksdagen.

Nymarksdagen er først og fremst barnas dag i Nymark. Det er kun lag fra barnegruppen som har sportslig aktivitet på Nymarksdagen, enten gjennom interne fotballkamper, vennskapskamper mot naboklubber eller kamper mot et sammensatt lag av foreldrene. Den siste varianten er alltid populær, både for de yngre spillerne og for oss eldre som kan bivåne denne type kamper fra sidelinjen. Noen lag gjennomfører også mer fotballtekniske øvelser hvor det er mulig å ta fotballforbundets ferdighetsmerke tilpasset alderen. Alle spillerne i barnegruppen får utdelt en gave pluss en kalkunpølse og brus når de er ferdig med den sportslige aktiviteten.

Lagfotografering
Som alltid på Nymarksdagen blir det lagfotografering av samtlige barnelag. Bildene blir brukt i neste års Nymarkskalender som alle spillerne får ett eksemplar av som en del av medlemskontingenten.

Loddsalg og Vipps
Ungdomsgruppen har ansvaret for det populære loddsalget både før og under Nymarksdagen. Det er alltid de som fyller 14 år som har ansvaret for å selge lodd og å samle inn gevinster. I år er det gutter og jenter født i 2003 som er 14 år. Vi vet at loddsalget er godt i gang og kanskje har du allerede hatt en Nymarkspiller på døren med loddbok i hånden. Har du ikke kontanter på deg er det ikke noe problem. I år kan du nemlig kjøpe lodd med Vipps.

Det er også mulig å kjøpe lodd under selve Nymarksdagen. Trekningen starter ca kl 13. Vi kan som alltid love mange og flotte gevinster gitt av det lokale næringslivet.

Kafédrift
Som med loddsalget er det klubbens fjortenåringer som har ansvaret for kafédriften. Her vil det bli solgt herlige kaker, vafler, kaffe og kanskje noe vi aldri før har smakt? Nesten alt overskudd fra både kafédriften og loddsalget går til fjortenåringenes lag og kan brukes til hva de måtte ønske. Noen velger å dra på en ekstra turnering og andre velger å handle inn Nymarks treningstøy til alle spillerne.

Søndag 17. november er første dag av sykkel-VM i Bergen og de aller fleste veiene er stengt for bilkjøring. Derfor er det best å holde seg i nærmiljøet og hva er vel bedre enn å bruke tiden på en formiddagstur til Nymarksbanene og ta del i fotballfesten til våre yngste spillere?

 

 

 

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift