Kampreferat: Valder - Vigra

A-laget tapte lokalduellen mot Valder 4-0. Til pause sto det 0-0, men etter pausen var Valder klart best.

Laget: Erlend - Adrian - Ole Kristian - Svend Ivar - Anders - Hans-Martin - Kurt Erik - Magnus Tønnessen - Preben - Simon - Kenneth

Benyttede reserver: Bastian - Khalid - Kjell-André - Sander - Michael - Magnus Naalsund - Samuel

I første omgang kunne det gått begge veier. Begge lagene skapte sjanser, og det oppsto diskutable situasjoner, men 0-0 var et rettferdig resultat til pause. I 2. omgang legger Valder litt om på formasjonen, og de tar mer kontroll på midtbanen. Etter at de scorer må Vigra risikere mer fremover, og da åpner det seg mer og mer opp defensivt for bortelaget. Det er ingenting å si på at Valder vant, men 4-0 er kanskje et litt flatterende resultat.

Målene:

1-0: Vi mister ballen på vei fremover, og Valder kjører en effektiv kontring. Ut på venstre flanke til Erlend Holm som legger inn til Shafi som breisider ballen i mål.

2-0: Steffen finner Erlend S. Skjong på bakerste stolpe, etter en klarert corner. Han header ballen i mål over keepern til Vigra.

3-0: Shafi scorer nok en gang etter innlegg fra flanken.

4-0: En corner klareres ut i farlig sone, og en Vigra-spiller har sluppet markeringen sin. Preben S. Valderhaug utnytter seg av dette, og sender et velplassert skudd i lengste hjørne.

 

Takk for kampen, Valder, og lykke til med resten av sesongen (og i 4. divisjon neste år).

 

Vigra sin neste kamp er hjemme mot Volda 2, torsdag 14. september kl. 18.30.

Følg oss på twitter

Følg oss på Facebook


Siden 2009 har tusenvis av frivillige lag og foreninger fått millioner av kroner direkte fra Norsk Tippings kunder gjennom Grasrotandelen. Vi trenger din støtte til vårt arbeid i lokalmiljøet for barn og unge!

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift