Damene møter Sandviken søndag kl. 15.00

Søndagens kamp er vårt lags 6. kamp på 20 dager. Det vil sei kamp hver 3. dag i tre uker, men vi satser på at kreftene holder en kamp til før det blir pause fra seriefotball i 14 dager.

Bilde; Gema Simon og Avaldsnesjentene møter Sandviken søndag.

Mot Kolbotn hadde jentene energi i massevis, og hadde full kontroll på sine motstandere, og vant komfortabelt 4-1. Og vi er overbevist at de kunne vunnet med større sifre, men vi mistenker jentene (og trenerne) at de roet litt ned for å ha litt krefter igjen til dagens kamp. Og det vil nok trengs, Sandviken er et vanskelig lag å spille mot, og tidligere i år har kampene endt med knapp seier til oss. Først 2-1 seier i cupen, og deretter 1-0 seier i vårens oppgjør i Toppserien i Bergen. Sandviken har også spilt jevnt mot alle lag i Toppserien, selv om det har blitt mange tap, noe lagets målforskjell viser. Kun fire minusmål etter å ha tapt åtte kamper. I Toppserien og cup har vi ikke tapt for bergenslaget, men med et unntak har seirene vært knappe, og i snitt med 1,7 mål i vårt favør. Unntaket var i fjor da vi vant 5-2 på vår bane.

Innbyrdes tabell mellom lagene (AIL?Sandviken): 77-0-015-3 (+12)

Muligens har Sandviken skuffet litt i år etter en flott sesong i fjor da laget havnet midt på tabellen (6. plass) og kvartfinale i cupen. Laget har også fått noen forsterkninger, spesielt rutinerte Nora Gjøen som keeper, og ikke minst Laila Himle, som var en publikumsfavoritt i Avaldsnes så sent som i fjor. Vi synes det er hyggelig å få besøk av Laila, men ikke så hyggelig at vi uner henne og laget poeng søndag :-). Om gjestene har skuffet litt tabellmessig i år kan klubben glede seg over og endelig ta i bruk sitt nye anlegg. Stemnemyren Stadion fremstår nå som et topp moderne stadion for kvinnefotball, et anlegg de fleste lag i Toppserien kan være misunnelig på!

Våre jenter har vel stort sett drevet restitusjonstrening de siste uker, men til tross for kampprogrammet så er samtlige spillere kampklar. Inkludert Luana Bertolucci som har vært satt utenfor de to siste ukene p,g.a. hjernerystelse. Etter kampen søndag går vi inn i en landslagspause på 14 dager. Fem av våre spillere skal representere sine land, de øvrige trener som vanlig og lader opp til kamp mot Vålerenga 23. september i Oslo. Den kampen er starten på en ny uke med tre kamper. Klepp (27.09), Arna/Bjærnar (30.09) og ikke minst Barcelona 4.10.

Sist kamp mot Kolbotn samlet 133 tilskuere kl. 14.00 på en hverdag, la oss satse på det dobbelte midt på dagen søndag når kampen blåses i gang kl. 15.00.

Og hvis Fotball media har fått orden på streamingen kan de som ikke har anledning å ta turen se kampen ses via denne link:


©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift