- En perfekt start på Oslo-turneen

VIF besøkte akademiet denne uka.

JUBELDAG: God stemning da VIF-spillerne besøkte akademiet denne uka. Foto: www.vif-fotball.no

Tirsdag denne uka ble en annerledes dag på KFUM-akademiet: Dager før Vålerenga flytter inn på sin nye storstue ved Valle, var en gjeng med VIF-spillere og -ledere på frierferd. Over 100 akademibarn fikk glede av å spille med og snakke med gjestene fra VIF. Det ble i alle fall ikke færre VIF-supportere i løpet av ettermiddagsbesøket på Ekeberg.

Både KFUM og VIF var enige om at det ble en super opplevelse på alle måter:

- Dette har betydd masse, både for barna og hele området her, oppsummerte akademisjef Erik Jonvik.

I VIF-leiren vanket det skryt for mottakelse og gjennomføring.

- Spillerne våre ble tatt imot som stjerner, og responsen i etterkant har vært over all forventning. KFUM leverte et enormt bra opplegg med mange glade barn og en rekke frivillige. Vi kan ikke få lovprist dem nok for at dette ble en så perfekt start på Oslo-turnéen vår. KFUM er en klubb som er fantastisk godt organisert, er gjennomførte profesjonelle fra A til Å, og har vært en fryd å samarbeide med på dette prosjektet, sier salgssjef Privatmarked i Vålerenga, Morten Nydal, til klubbens hjemmeside.

VIFs klubbesøk-konsept som kalles «90 for 90» legger opp til en morsom og annerledes treningsøkt med 90 barn i 90 minutter. For KFUM var det stas å være første klubb ut.

Og ekstra kjekt var det at en tidligere KFUM-gutt var med på VIF-bussen som svingte inn foran hallen. Markus Nakkim, nå VIF, har slitt ut sine barnefotballsko i KFUM og kunne glede seg over å spille på «hjemmebane» igjen.

- Jeg hadde ikke vært der jeg er i dag uten all den støtten og læringa jeg fikk her i KFUM, sier Nakkim til klubbens nettside.

Kåffa takker VIF for besøket og ønsker lykke til med «innflyttinga» på ny stadion.

PS! Allerede mandag kan du se Kåffa i aksjon på Vålerenga Kultur- og idrettspark. Da spiller a-laget seriekamp mot VIF2. Kampstart kl. 19.

SE VIDEO FRA BESØKET!
 

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift