Per Inge Jacobsens ord foran møte med Kolbotn

Det har vært, og er, et hektisk kampprogram for vårt Toppserielag for tiden. Men som Per Inge skriver i dagens kampprogram; det er et tegn på suksess at en klubb spiller to kamper i uken!

Bilde; Hovedtrener Per Inge Jacobsen (Foto; Terje Flateby, H-Avis)

Hjem, kjære hjem!

Etter noen meget hektiske uker på reise er det nå godt å endelig komme hjem igjen. Ser vi bort i fra en kjedelig dag i Oslo, så har dagene vært utrolig morsomme. Videre etter tre seiere i Montenegro og ikke minst en høydramatisk kvartfinale i cupen gjør at det er mange glade fjes å se på Avaldsnes Idrettssenter om dagen.

Nå er det Kolbotn som står for tur, et lag som ikke helt har klart å leve opp til forventningene som ble lagt til grunn etter meget god sesong i fjor. Dessverre så mistet de noen viktige nøkkelspillere før sesongen, noe som gjorde at medaljeambisjonene måtte legges på is en liten stund. Kolbotn er det eneste laget som har skiftet trener så langt denne sesongen, det er derfor vanskelig å si hvordan de kommer til å fremstå. Basert på den siste kampen deres mot Stabæk var det mye bra spill å spore og tidligere Avaldsnesspiller Karina Sævik var i mine øyne banens beste i det oppgjøret. Det kan også virke som om de har endret litt på formasjonen siden vi møtte dem i våres og nevnte Sævik er flyttet litt høyere i banen. Det blir derfor spennende å se hvordan de kommer ut her på Avaldsnes i dag.

Når det gjelder oss selv har vi vært gjennom veldig mye de siste 14 dagene, men som vi sier innad i gruppen så er det dette vi har trent for. Vi kan ikke klage på belastning når det er dette vi har ønsket å oppnå i hele år, nemlig det å ha noe å spille for i alle turneringene vi er med i. Som Roy Keane sa det så fint på en pressekonferanse tidligere i sommer «det er et tegn på suksess at en klubb spiller to kamper i uken, spillere som ikke tåler det kan heller ikke spille i en toppklubb». Med de ordene som ekstra motivasjon skal vi gå ut på å gi jernet for at vårt kjære publikum skal få seg en ny fin opplevelse her på Avaldsnes.

PS; Diane Santos må stå over kampen pga tre gule kort (fikk et totalt uforståelig kort mot LSK), og Luana Bertolucci er også usikker og må testes før kampstart.

HUSK kampstart kl. 14.00, her er link til streaming:
©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift