FOTBALLSKOLE I HØSTFERIEN

Bjarg inviterer nå til fotballskole i høstferien 9. – 13. oktober for alle barn fra 1. til 7. trinn.

Det vil være aktivitet hver dag på Stavollen denne uken. Du velger selv hvor mange dager du ønsker å være med. Tidspunktet er 09.00 – 15.00.

Hvis det passer bedre å komme tidligere kan man være i klubbhuset frem til vi starter.

Deltakerne får frukt hver dag, men må selv ha med matpakke og drikkeflaske.

Pris

Du betaler 150 kroner per dag du ønsker å være med og markerer på påmeldingen hvilke dager det gjelder.

Klær

På denne tiden av året er det ekstra viktig å kle seg etter været. Vi kan trekke inn i perioder, men i utgangspunktet ønsker vi å gjennomføre aktivitetene ute.

Tema

Bjarg jobber hele tiden for så skape stor idrettsglede. Det er det aller viktigste også denne uken! Utover dette vil det være mye spill på små baner, som gir mange involveringer per spiller og derfor også mange repetisjoner.

Kanskje er det aller kjekkeste i fotball å score mål, derfor vil det vektlegges ekstra denne uken. Her får du muligheten til å trene mye avslutning.

Påmelding

Påmelding til Bjarg Tine Fotballskole gjør du enkelt og greit på våre nettsider – www.bjarg.net. Både påmelding og betaling foregår på internett. Den er ikke gyldig uten at både registrering og betaling er gjennomført. Fristen for gyldig påmelding er 1. oktober. Vi tar forøvrig forbehold om at det kan være fullt før, så skynd deg med påmeldingen!

I forbindelse med påmelding understreker vi at det er barnets navn som skal registreres med foreldrenes e-post og mobiltelefonnummer. Vi ber også foreldrenes navn legges inn i feltet «organisasjon». Har du spørsmål utover det som blir beskrevet her er det ingen grunn til å nøle med å ta kontakt per e-post.

Påmelding her:  http://kxweb.no/portal/public/event/signup.do?siteId=135&eventId=31503

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift