Samling i Sälen 20. - 22. oktober 2017

Skigruppa og alpingruppa arrangerer sin årlige samling i Sälen denne helga. Målsettingen med samlingen er å bygge oppunder klubbens visjon og målsetting: Mange gode og glade skiløpere. Utøvere skal bli gode gjennom basisferdigheter, fellesskap, likeverd og ærlighet.

Øktene blir i utgangspunktet delt i 3 grupper; 1.-2. klasse, 3. klasse – 6. klasse og 7. klasse +.  Her blir det trening/aktiviteter med fokus på basisferdigheter for de to minste gruppene. 7. klasse + har fokus på økter for å forbedre egne prestasjoner.  For de to minste gruppene følger foreldre/foresatte med på øktene for å bistå unger og trenere. For den eldste gruppa er det også nødvendig med foreldre som følger med da gruppen må deles i noen økter. All trening foregår utendørs.
Det er viktig å presisere at dette er et lavterskeltilbud der alle skal kunne delta på øktene. Det sosiale er viktig med denne samlinga og vi håper derfor at flest mulig blir med på ei morsom helg!

I tillegg til øktene vil programmet inneholde mye tid til sosialt samvær, felles middag lørdag etterfulgt av bowling for ungene og bading for alle som ønsker på Experium søndag etter økta. Program legges ut litt senere. 

Pris (alt inkludert, også overnatting og tørrmat for helga) kun 550/barn/utøver og 650/voksen. 
Bindende påmelding senest fredag 6. oktober ved betaling til skigruppa, kontonr 1890 11 05320. Vi understreker at påmeldingen er bindende og innbetalt beløp refunderes ikke. 
Innbetaling merkes med «Samling Sälen» og navn. I tillegg må påmelding med alle navn, fødselsdato/alder samt om dere hører til i skigruppa, alpingruppa eller begge sendes på mail til lise.moen@skistar.com slik at vi har orden på antall voksne og barn ift bestilling av mat og bad osv. Gi beskjed i mailen dersom dere ikke skal være med på bading søndag. 

Vi oppfordrer hele familien til å delta på ei sosial, aktiv og morsom helg!

 

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift