G19 Ny sterk borteseier

Ridabu - Eidskog 1-6

Dagen etter en tung a-kamp reiste juniorlaget til Ridabu (nok et lag som spilte i elite på vårsesongen, og som også hadde fått noen nye spillere fra Ottestad) Mens hos oss så datt forfallene (4 stk) inn de siste dagene, slik att vi hadde bare 11 mann, men vi fikk med en gammel kjenning (Trond Einar Buholt) som ville være med igjen, Bra! så da ble vi 12 stk... Vi starter kampen litt avventende, men vi ser att her kan vi få muligheter fremover hvis vi er nøyaktige. Men vi må ikke glemme det defensive, da vi har en ny komponert back firer. Og allerede etter 3 minutter kommer sjansen, Jonas bryter ballen i høyt press og kommer seg igjennom, dessverre blir touchen litt for lang slik att keeper kommer ut og får avverget til corner. Men en perfekt corner på bakerste til Didrik som setter hodet til og 1-0 gjør att vi fikk den starten vi ønsket. Og bare noen minutter senere får Morten en fin stikker igjennom og runder keeper, men vinkelen blir litt spiss, så Morten vender inn igjen og runder både en forsvarer og keeper igjen, dessverre så mister han litt balansen og blåser skuddet høyt utenfor, der burde vi hatt 2-0 før det var passert 7 min. Men vi fortsetter å spille fin fotball langs bakken og i neste angrep på høyre siden får Didrik ballen på 18 meter og fyrer løs, ballen går som et prosjektil inn i hjørne og 2-0. Nå er vi veldig gode og sjansene kommer på rekke og rad, først får Morten en ny sjanse men keeper redder til corner, så får Simen 2 sjanser men skuddene går utenfor og over. Også Mikael har en sjanse etter å ha rundet 3 mann, men skuddet går utenfor. Så etter 30 min slår Morten en bakroms pasning til Mikael som setter den i mål på første touch. 5 minutter senere kommer vi rundt på venstre siden og innlegget er bra, men Paul bommer på ballen, heldigvis kommer Didrik som nr 2 og setter den kontant i mål til 4-0 og hatrick på "Didde" Det ble også pause resultatet. En veldig bra omgang der vi var gode både bakover, på midten og fremover. Ridabu har kun 2 frispark som sine sjanser.

Målsetningen i 2.omgang var å opprettholde fokus, holde ballen i laget og holde nullen bakover (fremover visste vi att det kom sjanser). Og sjanser kom, Morten får 2 store sjanser dessverre går den første chipen alene med keeper utenfor og det andre skuddet går også utenfor. Simen får også sine sjanser, blant annet.frispark utenfor og skudd i nettveggen. Så var det det med fokus da, vi blir litt for overmodige i visse situasjoner, både bak og på midten og da får vi noen farlige brudd i mot. heldigvis rydder vi opp eller Tobias redder. Ridabu får blant annet ett frispark på 7 m (etter tilbakespill) Men de blåser den sjansen over. Men noen minutter senere får de straffe og en redusering. Men vi er ikke ferdige og når de vil fremover så åpner det seg kontringer og når Morten parkerer forsvaret og runder keeper (som i frustrasjon feller Morten) får vi straffe, den setter Morten selv og 5-1. Når det samme skjer noe senere velger Morten på nytt å chippe og denne gangen lykkes det og 6-1 Noe som også ble sluttresultatet.

Vi gjennomfører kampen veldig bra, tør å hvile med ballen i laget, setter igang spillet kontrollert bakfra og ikke minst vi tør å spille langs bakken med fine kombinasjoner, og når vi i tillegg trår til i duellene,plukker opp andre ballene så er vi gode, vi produserer igjen et tosifret antall målsjanser. Og så fant vi en ny midtstopper, gamle keeper´n Georg storspilte i rollen som markerings stopper i dag, uredd og rask samt gjør ting enkelt.

Laget:

Tobias - Sebastian (ut 60), Georg, SondreM, Nicolai - Didrik, Jonas - Mikael, Simen, Paul - Morten Benk: Trond Einar (inn 60)

Mål (assist): Didrik (Morten), Didrik (Morten), Mikael (Morten), Didrik (Simen), Morten str. Morten (Nicolai)


Følg oss på Facebook

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift