VIFs barnehockeyskole 2017-2018

Nå er vi i gang igjen! Vår populære barnehockeyskole starter opp første tirsdag etter høstferien. Her er alt du trenger av informasjon!

Nå er vi i gang igjen! Vår populære skøyteskole går av stabelen første tirsdag etter høstferien.

Oppsstart: 10.10.2017, kl 18:15

Tid: Hver tirsdag kl 18:15 - 19:15

Varighet: Fram til påske 2018.

Her er link til registrering:

Hver tirsdag i høst / vinter (med oppstart 11. oktober) klokken 18:15 ønsker vi alle barn, primært  mellom 4-6 år (2011-2013) velkommen til Jordal og Ungdomshallen for mye lek og moro på is. PRIS: Kr. 1200,-for hele sesongen (høst/vår fram til påske). Dette inkluderer  medlemskap ut året og dermed gratis adgang for barna til Vålerengas A-lags kamper.

Vi starter også opp egne lag i aldersklassene 2011-2013 som vil få tilbud om treninger i helgene. Mer info om dette i brosjyren!

OBS: Oppmøte helst senest 30 min før, særlig de første gangene. Dette pga skiftetid og registrering!

Det eneste du trenger av utstyr til skøyteskolen er skøyter og hjelm. Har du ikke dette, vil vi selge gode skøyter og hjelmer på skøyteskolen til en rimelig pris. Ta gjerne kontakt på forhånd slik at vi har litt oversikt over behov og størrelser (ta kontakt på post@vifbredde.no)

Klikk her for å laste ned brosjyre med all informasjon du trenger.

 

Betaling skjer helst ved påmelding eller med Vipps eller pr. bankterminal ved oppmøte første gang.  Fyll ut alle felter i registreringsskjemaet som det er link til under, og trykk på "Registrer" - Du sendes da videre til betalingssiden, velg produkt og betal .

Her er link til registrering:

Deretter er det bare å møte opp til VIFs skøyteskole i Ungdomshallen på Jordal til oppstart 11. oktober.

 

P.S: Dette sier den anerkjente kirurgen og idrettslegen, Professor dr. med Paul Lereim om ishockey:

–Jeg vil fremheve ishockeysporten som spesielt velegnet trening for barn og ungdom, sier Lereim og viser først og fremst til de mange momentene ishockey inneholder. Jo tidligere barn starter med ishockey, jo bedre. Det må i starten selvsagt være lekbetont og frivillig, uten foreldreambisjoner.

–Ved å spille ishockey får man først og fremst trent koordinasjon og balanse. Men også fysisk styrke i rygg, buk, armer og ben samtidig som utholdenhet kommer nesten gratis. Som lagspill krever også ishockey sosial intelligens og samarbeid, poengterer legen som både har hatt mange kjente idrettsutøvere og medlemmer av kongefamilien under kniven.

Sosiale medier

Følg oss på Facebook Vålerenga Ishockey

 

Hovedsponsorer