17 Våg-trenere på Grasrottrenerkurs

Våg FK fortsetter sitt fokus på trenerutvikling og -utdanning. Tilbakemeldingene var gode, fra både kursholder og deltakere, etter endt Grasrottrener-kurs på Karuss 25.-26. august.

Kursholder for Agder fotballkrets, Geir Arne Gundersen (bildet til høyre), synes det var en inspirerende og motivert gjeng med Våg-trenere han holdt kurs for.

-Når det er så godt engasjement rundt både diskusjoner og aktivitet ute på feltet fra deltakerne, så er det nesten alltid det en garanti for et godt kurs, gliser en godt fornøyd Gundersen.

Han har vært trener for lokale lag i en årrekke, sist for Randesund ILs herrer i 3. divisjon, men er altså nå en av kretsens representanter når det skal avholdes Grasrottrener-kurs i Agder.

Fredag 25. og lørdag 26. august traff han 17 av Vågs trenere som var påmeldt til delkurs 1 av totalt 4 fra kurset Grasrottreneren. Kurset er en blanding av teoripresentasjon, samt diskusjoner rundt forskjellige barnefotballtemaer innendørs på "skolebenken", kombinert med veiledning og individuell praksis for treneraspirantene ute på feltet. Derfor må vi også rette en stor takk til Vågs barnelag G9-2 og 7, samt G9-5 som stilte som objekter under kurset.

Ifølge Våg-trenerne var det mange av deltakerne som allerede senerer i høst kunne tenke seg å fortsette med delkurs 2 på dette første trinnet av trenerstigen til Norges Fotballforbund.

Nedenfor får du noen glimtskudd fra begge kursdager.


Deltakerne samlet rundt hesteskoen på klubbhuset fredag kveld.


Gruppediskusjon rundt temaer som kursleder utfordret trenerne på.


Diskusjoner underveis er med på å stimulere kursutnyttelsen maksimalt.


Diskusjon med andre trenere er med på å utvikle eget trenerhode.


Aktiv trenervirksomhet for kursdeltakerne underveis.


Observasjon av andre trenere er også en god måte å utvikle egne trenerferdigheter på.

 

Generalsponsor

Våg FK på YouTube

Fair Play

Grasrotandelen

 

Våg FK på Facebook

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift