J13 Kvartfinale i Adidas Cup, LYN - LKFK

J13 spilte kvartfinale mot Lyn i Oslo, lørdag 26 august

Lørdag 26.august dro LKFK J13 til Oslo for å spille kvartfinale mot Lyn i Adidas Cup. De innledende kampene hadde gått fint, hvor vi hadde 2 greie seiere mot hhv Høybråten/Stovner og Lørenskog Det var leid buss for anledningen, og det var totalt 35 personer som dro innover til Oslo for å heie på jentene. Jentene virket fokusert og hadde med seg masse selvtillit etter tidvis flott spill under Fåbergturneringen.

Etter ankomst Kringsjåbanen – ble banen inspisert og det ble en god prat i garderoben for å legge kampplanen før vi startet tradisjonell oppvarming. Jentene virket noe preget, men ikke verre enn at vi trenerteamet trodde de hadde kontroll.

Da 1.omg startet viste det seg at jentene hadde vel høy skuldre, og vi fikk ikke spillet vårt til å sitte. Vi tapte duellene og de gangene vi fikk kontroll på ballen, mistet vi ballen i neste trekk. Ble gitt noen kommandoer fra sidelinjen, samt noen bytter – som bedret situasjonen noe. Lyn er et godt lag – med en god sentral midtbanespiller som dominerte fullstendig i 1.omg, samt 2 raske vinger som til tider fikk litt mye rom. Dette medførte 2 baklengs etter 1.omg – vi fikk noen sjanser på slutten av 1.omg, men var ikke kalde nok foran mål. Så det var fullt fortjent at Lyn ledet 2-0 ved pause.

I pausen ble det tatt en god prat med jentene hvor de fikk noen klare arbeidsoppgaver, der vi blant annet måtte få flyttet laget høyere på banen. Jentene var klare for å snu dette, og kjempe i 2.omg.

 

2.omgang starter med et helt annet trykk fra LKFK enn 1.omg. Vi tar tak i ballen og stresser forsvaret og midtbanen til Lyn i mye større grad enn i 1.omg. Etter noen minutter får vi en kjempesjanse, som vi desverre ikke klarer å sette. Trykket fortsetter og etter 15min kommer en velfortjent utlikning ved Maria Toftaker. Dette gir jentene blod på tann og vi dominerer 2.omg fullstendig. I løpet av de siste 15 minuttene er vi alene med keeper 4 ganger, uten at vi klarer å sette den siste nødvendige ballen i mål – og det ender desverre med et surt 2-1-tap i en kamp der vi totalt sett skaper de fleste og største sjansene. Jentene var skuffet, men vi må tilbake på treningsfeltet og trene mer på avslutninger – både det å være kalde i avgjørende situasjoner, men også å ikke bruke for mange touch.

Vi gratulerer Lyn med seier i en fair-spilt kamp – og lykke til videre i semifinalen.   

Nå retter vi fokuset mot høstsesongen, for å fortsette å utvikle våre 43 jenter i LKFK J13. 

 

Våre sponsorer

CirkleKGDAdidasSport1 StrandtorgetEidsivaSparebank1 GudbrandsdalHI Lillehammer Vandrehjem - Stasjonen Lillehammer Pizzeria og RistauranteGausdal LandhandleriHageland - Gartner AndreassenGullsmed Eilif EngenHamar MediaMekonomen - Mjøsbil ASKontorleverandørenGyro Conference

*

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift