Friskis & Svettis tilbud til alle medlemmer i Eidskog Fotball

Friskis&Svettis har en allsidig form for grunntrening som vi i Friskis&Svettis Eidskog tror at kan være et godt supplement til flere andre idretter. Vi ønsker oss flere medlemmer, og tror at deres utøvere kan ha nytte av å være med på våre timer, en eller flere ganger i uka, i hvert fall i deler av året. Vi ønsker derfor å tilby alle medlemmer i Eidskog Fotball fra 13 år og oppover mulighet til å trene hos oss for bare medlemsavgiften (kr 100 for hele 2017). (Ordinære medlemmer betaler medlemsavgift pluss en sesongavgift eller klippekort.)

Medlemsavgiften dekker blant annet F&S’ medlemsforsikring. Vi lar alle barn under 13 år som ønsker det trene gratis hos oss (også de som ikke er medlemmer i et annet idrettslag), men da på eget ansvar. Om de ønsker å være dekket av forsikringen, kan de også melde seg inn for 100 kroner. Barn under 13 år har imidlertid ikke adgang på de to styrketreningstimene hvor vi bruker vekter.

Tilbudet gjelder i første omgang for 2017.

Timeplanen vår og annen informasjon finner dere på www.eidskog.friskissvettis.no. Vi har trening i Eidskoghallen hver dag fra mandag til torsdag. Dere kan komme som samlet gruppe eller enkeltvis, det er opp til dere. Merk at det på grunn av utstyret ikke er plass til flere enn 30 utøvere på vektstangtimen (det er vanligvis om lag 10 ordinære medlemmer på disse timene. Først til mølla gjelder). Og dersom dere kommer som en gruppe til stasjonstreningstimen, er det fint om vi får beskjed på forhånd slik at vi kan sette fram nok utstyr.

Fint om du gir meg en tilbakemelding på om dere vil benytte dere av dette.

Velkommen!

 

Vennlig hilsen for Friskis&Svettis Eidskog

Astri Kløvstad

Styreleder

Følg oss på Facebook

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift