Kampreferat: Vigra - Blindheim

A-laget tapte 2-4 etter å ha ledet 2-0. Det er surt å rote bort en slik ledelse, men vi ser gode tendenser i Vigra-laget.

Laget: Erlend - Adrian - Stig Rune - Ole Kristian - Preben - Hans-Martin - Kurt Erik - Hans-Martin - Magnus - Simon - Kim - Kenneth

Benyttede reserver: Kjell-André - Michael - Bastian - Khalid - Idar - Christer - Sander

 

Dette var en kamp hvor vi startet veldig bra. Den første halvtimen har vi god kontroll på Blindheim sine offensive forsøk, og vi produserer flere gode sjanser. Vi leder 2-0 etter denne perioden, men vi kunne godt hatt flere mål. Etter denne perioden rokkerer vi en del på laget. Preben må ut, så Magnus tar hans plass, mens Simon tar Magnus sin plass, og Kim tar Simon sin plass. Innbytteren tar Kim sin plass. Det er vanskelig å si om det er dette som gjør at vi mister rytmen, men Blindheim tar mer og mer over kampen fra dette tidspunktet. Til pause står det 2-2. I andre omgang klarer vi aldri å gjenskape det gode spillet vi hadde tidlig i første omgang, og Blindheim spiller bedre fotball enn oss. Det er ikke ufortjent at Blindheim vinner, men vi burde tatt bedre vare på ledelsen vi fikk.

Målene:

1-0, 17 min: Kenneth får ballen ute på venstre flanke, og han tar ballen med seg innenfor sekstenmeteren og skal til å avslutte når han felles av en Blindheim-spiller. Klar straffe. Adrian setter denne sikkert og hardt oppe i høyre kryss.

2-0, 22 min: Simon får ballen til høyre for Blindheim sin sekstenmeter. Etter litt klabb og babb i en duell med to Blindheim-spillere får han med seg ballen inn mot mål. Han legger skrått ut til Kim, som skyter ballen i mål via en motstander. 

2-1, 41 min: Et dårlig skuddforsøk går ut mot hjørneflagget til Vigra. Her klarer en Blindheim-spiller å være først på ballen. Han utfordrer backen vår, og vi er ikke raske nok til å komme opp i sikring. Vår back må velge mellom å takle eller la spilleren komme lenger inn foran mål. Valget lander på en takling, og dommeren mener at vår mann treffer spilleren før ballen. Straffespark. Det settes trygt nede i høyre hjørne.

2-2, 45 min: En litt nonchalant manøver på midtbanen gjør at Blindheim snapper ballen mens Vigra er på vei fremover. En god pasning finner spissen til Blindheim som vender av to mann med en Cruyff-vending, og han setter ballen hardt med innsiden nede til høyre for keeper.

2-3, 69 min: Blindheim får legge inn rimelig uforstyrret fra venstre side. Spissen til Blindheim header innlegget i mål. En god heading som sniker seg inn ute ved høyre stolpe.

2-4, 80 min: Det blir dømt frispark like utenfor Vigra sin sekstenmeter. Et godt slått frispark treffer tverrliggeren og returen settes kontant i mål fra hodet til en Blindheim-spiller. Her glemmer Vigra-spilleren å følge mannen som scorer når han ser at det blir et skudd og ikke et innlegg. En lærepenge til senere. Følg alltid mannen til faren er over.

 

Takk for kampen, Blindheim, og lykke til videre!

Neste kamp er borte mot Valder, torsdag 07. september klokken 18:30. Lokaloppgjør på Valdervoll gress. Det burde kunne friste til at mange tar turen for å heie frem sitt lag!

 

Følg oss på twitter

Følg oss på Facebook


Siden 2009 har tusenvis av frivillige lag og foreninger fått millioner av kroner direkte fra Norsk Tippings kunder gjennom Grasrotandelen. Vi trenger din støtte til vårt arbeid i lokalmiljøet for barn og unge!

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift