Miniturnering i Vigrahallen

Da har vi i J9 arrangert ei flott miniturnering i Vigrahallen. Denne gang var vi 6 lag som skulle spille om heder og ære, samt at vi hadde det veldig kjekt.

Kiosken var åpen, jentene smilte og vi hadde det veldig kjekt alle sammen. Og med 3 erfarne dommere i Preben, Magnus og Jørgen så ble turneringen gjennomført med 20 i stil.

Vigra sitt J9 lag spilte denne gang mot Valder, HaNo og Ellingsøy.

Mot Valder var det veldig jevnt ei god stund. Vigra scoret det første målet før Valder satte inn utligning. I andre omgang økte Vigra ledelsen og tilslutt vann Vigra komfortabelt 4-1. Det var en god kamp av oss, og jentene spilte veldig godt.

I kampen mot HaNo visste vi at det ville bli en hard kamp, men vi tok ledelsen og var veldig glade for det. Men HaNo slo kraftig tilbake og vann fortjent 4-1.

I siste kamp møtte vi Ellingsøy, også der vistte vi at det kom til å bli en tøff kamp, men vi kjempet som noen helter, vi sprang og tok virkelig ut det siste for dagen. Ellingsøy gikk til pause med en 3-1 ledelse, men så slo Vigra til i 2 omgang og puttet 2 mål, samt at vi ikke slapp inn noen, så da endte kampen uavgjort 3-3.

Det er et flott Vigra Lag som spiller godt, det er fantastisk å se iveren og gløden over å spille fotball som dette laget har. Og med mange som tegner seg på scoringslista så ser vi at vi også kan. Forsvaret vårt er i ferd med å sette seg, vi ser at jentene er i ferd med å finne sine plasser og det er veldig flott. Gleder meg til fortsettelsen sammen med jentene.

-- Av Liv Astrid --

Trykk på tabellen for å vise alle tabellene.
Trykk så på VIGRA for å se kampoversikten.Trykk her for å bli grasrotgiver!


HOVEDSPONSOR 

Følg oss på twitter

Følg oss på Facebook

©2017 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift