Treningsplan for gruppe 13-14 år

Da er treningsplan for de kommende ukene lagt ut for 13-14 år. De to første treningene vil bli nå på søndag og tirsdag i neste uke. Les mer .....

Gruppe 13-14 år vil i år bestå av utøvere født i 2004 og 2005. Treningsplanen finner dere ved å gå inn under "Gruppe 13-14 år" i menyen over. Vi gjør oppmerksom på at det kan komme endringer så dere må følge med på hjemmesiden/Facebooksiden for eventuelle endringer. Vi vil forsøke å legge ut oppdatert info i starten av hver uke.

Som dere ser av planen så har vi alt "tjuvstartet" med langtur på søndager. Fra og med neste uke vil det i tillegg bli treninger hver tirsdag fram til høstferien. Ute i september vil vi øke med ei ekstra økt på torsdager. Etter høstferien vil vi mest sannsynlig få mulighet til innetrening på Dalgård Skole på onsdager. Vi vet at mange også deltar på ulike sommeridretter og fram mot høstferien bør disse aktivitetene prioriteres. Det viktigste er tross alt at man er i aktivitet.

Som dere ser av planen så har vi også lagt inn noen økter på rulleski. I henhold til anbefalinger fra Skiforbundet så så starter vi med rulleski i denne alderen. Vi anbefaler at man kun har et par rulleski (skøyteski), men det er ikke noe krav til at man må ha dette. For de som ikke har rulleski så har sportsbutikkene ofte gode pakketilbud på slike ski. Det er også mulighet å få tak i brukte juniorski. Dersom dere i første omgang har lyst til å teste rulleski, så ta kontakt med en av trenerne slik at dere kan få låne et par. Når det gjelder staver, så bruker man de samme stavene som man bruker om vinteren. Dersom man skal gå noen flere turer, så kan det være lurt å bytte til rulleskipigger. Ta kontakt dersom dere har noen spørsmål rundt dette. Kontaktinfo ligger under gruppesiden.

Vi ønsker alle som har deltatt på treningene tidligere år og også nye utøvere velkommen på treningene :-)  

  

VIPPS

VIPPS nr langrenn : 17158

Samarbeidspartnere

Værstasjon Nilsbyen

Live-kamera Granåsen

Trykk her

Påmelding og utstyr

Reiser og opphold renn og samlinger

Ved reiser og opphold til renn eller samlinger i regi av Byåsen IL, skikretsen eller andre, vil det som regel være krav til forhåndspåmelding.  Betaling skjer gjerne i etterkant av arrangementet.  Alle som er påmeldt må da betale, uansett om dere har deltatt på arrangementet eller ikke, med mindre Byåsen IL Langrenn slipper å betale. Ved sykdom anbefales å skaffe legeattest og bruke egen forsikring. 

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift