Blir høsten hvit og blå?

Vi har laget en oversikt over noe av det som skjer i klubben ut året.

Sommeren er på hell og vi er på ny klar for en spennende og begivenhetsrik høst. Håper alle har kost seg i sommer og er klar for å bidra til å gjøre Junkeren Idrettsklubb enda bedre. Det være seg som trener, spiller, dommer, styrerepresentant, samarbeidspartnere eller forelder. Vi ønsker dere alle lykke til framover og vil med dette gi dere en oversikt over noe av det som skjer i klubben resten av året.

3v3 Seriespill for 5 og 6 åringer

I vårsesongen arrangerte Junkeren to serierunder med 3v3 fotball for de aller minste fotballspillerne i byen. Kommende søndag (27. august) skal vi arrangere tredje runde på Stordalen kunstgress. Vi gleder oss til å ta i mot nærmere 1000 spillere og foreldre til en artig fotballdag. Kampene spilles mellom kl. 12.00 - 15.00. Junkeren G2010 bidrar med gjennomføringen av arrangementet og vil å salg av kake, kaffe, pølse m/brød, vafler og drikke.

Årets siste serierunde for 5 og 6 åringer spilles 17. september.

Klubbdugnad - Salg av toalettpapir

I år som i fjor er det klubbdugnad med salg av toalettpapir (noe tørkeruller) for alle lagene i klubben. Vi planlegger oppstart 20. september. Detaljert info sendes straks til lagenes foreldrekontakter. Vi ønsker dere lykke til med salget og oppfordrer alle sammen å bidra til at klubben får inn sårt trengte inntekter.

Stordalen Futsal Cup 27-29. oktober

Siste helgen i oktober arrangeres Stordalen Futsal Cup. Turneringen arrangeres for fjerde gang og har blitt en populær turnering for kompisgjenger. Vi forventer fullsatt turnering så oppfordrer dere å melde på lag før det er for sent. 

Klasser: Herrer (spillere må være født før 1.1.2003)

Pris: 1200kr pr lag

Påmelding: http://live.junkeren.no 

Påmeldingen er ikke fullført før betaling er mottatt på Vippsnr. 97352. NB! Husk å merk betaling med lagnavn.

Seriestart Damelaget

Vi ser spent framover mot ny sesong for Junkerenjentan i 2. divisjon. Damelaget leverte en godkjent sesong i fjor og endte til slutt på 7. plass av 12 lag. Gjøvik HK var det desidert beste laget og rykket ikke uventet opp til 1. divisjon. Ankenes og HK Halden 2 rykket ned etter henholdsvis 11 og 12. plass. Sistnevnte lag måtte trekke laget.

Junkerenjentan åpner med to hjemmekamper første helgen av september. 2. september tar vi i mot Fredrikstad Bkl 2 kl. 18.30, mens Østsiden Fredrikstad er motstander søndag 3. september kl. 15.00. Vi oppfordrer alle som er glad i Junkeren og håndball om å ta turen til Stordalshallen.

Serieinnspurt Fotball herrer

Junkerens fotballherrer har levert bra så langt i Norsk Tipping Ligaen avd. 5. Laget ligger på en fin 6. plass av 14 lag. Serien er ekstremt jevn. Det skiller kun syv poeng fra Mosjøen IL på nedrykksplass til Verdal på 3. plass. Junkeren har 24 poeng så langt, men kun fire poeng ned til nedrykksplass, og tre poeng opp til en meget respektabel 3. plass. 

Vi har en meget spennende høst i vente og oppfordrer alle til å ta turen innom Nordlandshallen neste hjemmekamp mot Nils Arne Eggens Orkla, søndag 3. september kl. 15.00. Det blir nok et fyrverkeri av en kamp, både på banen og sidelinjen.. 

Vi ønsker alle sammen lykke til med høstsesongen. Kos dere med idretten, vis idrettsglede! HEIA JUNKEREN!!! 

Samarbeidspartnere

 

Sosiale medier

Samarbeidspartnere

Sosiale medier

Gi oss din støtte!

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift